Njuškalo PayProtect

Uz Njuškalov PayProtect, kupnja i prodaja na Njuškalu sada je još lakša!

Kad kupuješ, ponudi svoju cijenu i plati izravno na Njuškalu. Uz kod za praćenje, uvijek možeš provjeriti gdje je tvoja pošiljka, a imaš i jamstvo povrata novca ako predmet ne stigne ili nije onaj koji je prodavač oglasio.

Kad prodaješ uz PayProtect, dobivaš ponude kupaca i možeš ih potvrditi ili odbiti. Troškove dostave utvrđujemo kada postaviš oglas i dodajemo ih iznosu koji kupac plaća. Nakon prihvaćene ponude naručuješ dostavu na svoju adresu. Njuškalo čuva novac koji je kupac uplatio te ti ga šalje nakon potvrde o ispravnosti predmeta.

Dijeljenje podataka za plaćanje i adrese između kupca i prodavača stvar su prošlosti s PayProtectom, a za potpunu sigurnost, PayProtect koristi isključivo na Njuškalu. Komuniciraj putem Njuškalo poruka i ne pristaj na dogovore ili uplate na drugim kanalima komunikacije.

PayProtect trenutno je dostupan u kategorijama Mobiteli, Sport i oprema, Informatika, Audio Video Foto, Od glave do pete, Literatura, Dječji svijet, Sve za dom, Pronađeno blago, Glazbala, Kućni ljubimci, Strojevi i alati, Automoto rezervni dijelovi, Nautika rezervni dijelovi, Ostalo.


Trebaš pomoć?