Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kočioni disk za VW Tiguan II (AD1) 2.0 TDI 240KS 16- ☑️ OE:3C0615301C

Kočioni disk za VW Tiguan II (AD1) 2.0 TDI 240KS 16- ☑️ OE:3C0615301C

Cijena
70,40 €
Šifra oglasa: 43285826

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Dugave
Stanje
novo

Opis oglasa

IZUZETNO POVOLJNE CIJENE
U našoj ponudi možete pronaći nove rezervne dijelove, motorna ulja, tekućine, maziva i gume za većinu europskih i azijskih osobnih te lakih teretnih (kombi) vozila.

Naziv artikla: Prednji kočioni disk (bušeni, sportski, karbonizirani)
Proizvođač: MIKODA GT SPORT
Kataloški broj artikla: ATM4216S
Dimenzije: Ø 340 mm x 30 mm
Mjesto ugradnje: Prednja osovina
Cijena EUR: 70,40 € / komad (PDV uključen)

MOGUĆNOST plaćanja pouzećem. ✅
MOGUĆNOST izdavanja R-1 računa. ✅
DOSTAVA na području cijele Republike Hrvatske. ✅
BESPLATNA DOSTAVA na području cijele RH za narudžbe iznad 75€. ✅

Ovaj artikl primjeren je za sljedeće proizvođače vozila:
Volkswagen Tiguan II (AD1) (Godina proizvodnje 01.2016 - ...)
2.0 TDI 4motion, godina proizvodnje 05.2016 - ..., 1968 ccm, 240 KS

OE referentni brojevi (OEN):
VW AUDI GROUP 5Q0 615 301 G
ŠKODA SEAT GROUP 1K0 615 301 AD
VAG GROUP 3C0 615 301 C
KD-430225-1
1K0615301AD
8S0615301
3C0615301C
3C0615301C

Imajte na umu da je konačna provjera kompatibilnosti moguća samo uz pomoć OEN (Broj Originalne Opreme). Opisi naših proizvoda sadrže samo njihove tehničke specifikacije i ne mogu jamčiti njihovu kompatibilnost s određenim vozilom. Prije narudžbe provjerite OEN naveden u opisu artikla.

Oznake: Kočni disk; Kočioni diskovi; Disk ploča; Disk kočnica; Sportski diskovi; Bušeni diskovi; Lakirani disk; Premazani diskovi; Sport Mikoda; GT Series; Perforirani diskovi.

POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE OGLASE!
***********************************************************************************************************
ZAŠTO ODABRATI BUŠENE DISKOVE UMJESTO STANDARDNIH?
➟ Više prianjanja s izbušenim diskovima!
Za razliku od standardnih kočionih diskova, izbušeni diskovi nude bolje prianjanje, omogućujući vam jače i brže kočenje. To je zbog rupa koje su izbušene kroz diskove. Dodavanje rupa u disku povećava koeficijent trenja između kočionih pločica i kočionog diska. Ovo povećanje se najviše može osjetiti tijekom početne faze kočenja.

➟ Atraktivan i sportski izgled!
Estetika je važna za većinu vlasnika vozila visokih performansi i set izbušenih diskova definitivno neće proći nezapaženo. Sportska vozila moraju se isticati malim detaljima, a set izbušenih diskova na vašem automobilu sigurno će vašem automobilu dati onaj dodatni 'trkaći' štih.

➟ Prednosti izbušenih diskova na mokrim površinama!
U mokrim uvjetima normalni kočioni diskovi ponekad imaju sloj vode na kočnoj površini. Ova voda može djelovati kao jastuk između kočione pločice i diska. Rupe na izbušenim diskovima omogućuju raspršivanje površinske vode, što znači da funkcija kočnice neće biti ugrožena, bez obzira na vremenske uvjete.

➟ Bolja disperzija topline i plina!
Ponavljano naglo kočenje u kratkom vremenu dovodi do zagrijavanja kočionih diskova. Možda ste to primijetili nakon naporne vožnje, zajedno s blagim mirisom spaljene gume (obično od pločica). Toplina proizvedena pri oštrom kočenju uzrokuje pretvaranje smole kočionih pločica u plin. Ovaj plin djeluje kao barijera između pločice i diska, smanjujući učinkovitost vaših kočnica. Također je poznato kao izbljeđivanje kočnice. Izbušeni diskovi mogu se ohladiti brže od standardnih diskova zbog povećanja površine. Također omogućuju brzo izbacivanje plinova, što znači da nećete osjetiti da kočnice nestaju tako brzo kao na standardnim diskovima.

➟ Održavanje vaših kočionih pločica u vrhunskoj formi!
Standardni kočioni diskovi s vremenom mogu ostaviti naslage materijala na površini kočione pločice. To može utjecati na funkciju samih kočionih pločica. Rupe na izbušenim diskovima, s druge strane, imaju učinak struganja. To znači da dok kočite neprestano obnavljate površinu pločice, uklanjajući svaki materijal koji bi potencijalno mogao smanjiti odziv vaših kočnica.

➟ Ceramic disk pločice
Uz bušene diskove preporučamo korištenje disk pločica na bazi keramike koje će upotpuniti sportski izgled Vašeg automobila. Tiše kočenje, emitiranje buke koja je iznad normalnog raspona ljudskog sluha. Keramičke kočione pločice bit će tiše od organskih ili polumetalnih kočionih pločica. Smanjena kočna prašina. Keramičke kočione pločice stvaraju prašinu koja je svjetlije boje i manja je vjerojatnost da će se zalijepiti za kotače. Dugotrajniji, u usporedbi s organskim ili polumetalnim kočionim pločicama, zahvaljujući spojevima u tarnom materijalu. Učinkovita disipacija topline koja daje dulji životni vijek kočione pločice osjetljivost na blijeđenje ili savijanje. Stabilan u dinamičkom rasponu temperatura za pouzdan rad. Izdržljive i otpornije na sol i vodu od drugih materijala za trenje, čineći keramičke kočione pločice odličnim izborom za oštriju klimu ili okruženja s posoljenim cestama.
***********************************************************************************************************
MIKODA ATM - vodeći proizvođač kočionih diskova i bubnjeva (doboša) na ogromnom poljskom tržištu. Jedan od rijetkih proizvođača kočnica koji još uvijek posluje i proizvodi u Europi, a ne na dalekom istoku.

➨ Ukupna površina proizvodnih hala, skladišta i ureda je 3.200 m2. Osim toga, tvrtka ima velike mogućnosti širenja, s površinom od 8.000 m2. Strojni park sastoji se od CNC tokarilica, obradnih centara, viševretenih bušilica i drugih specijaliziranih strojeva za proizvodnju kočionih diskova i bubnjeva. Tvrtka zapošljava preko 100 ljudi. Trenutačni proizvodni kapaciteti omogućuju proizvodnju 1.500.000 kočionih diskova i bubnjeva godišnje.

➨ Tvornica je opremljena suvremenom opremom mjerenja i kontrole, koji omogućuje kontrolu odgovarajućih parametara proizvoda u pojedinim fazama njegove proizvodnje, kao što su: kemijski sastav, čvrstoća, tvrdoća, dimenzije, dinamički i vizualni parametri. To nam omogućuje da osiguramo potrebnu kvalitetu proizvoda, trajnost i visoke uporabne vrijednosti.

➨ MIKODA ATM proizvodi imaju TÜV certifikat koji izdaje TÜV Rheinland.
***********************************************************************************************************

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
28.03.2024. u 15:18
Do isteka još
oglas istekao