• PARFEM  VJEČNOSTI (Tom Robbins)
  • Nemoj propustiti priliku!

PARFEM VJEČNOSTI (Tom Robbins)

Cijena
4 €
Šifra oglasa: 42321335

Osnovne informacije

Lokacija
Koprivničko-križevačka, Koprivnica, Podolice
Jezik
Hrvatski
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

PARFEM VJEČNOSTI
(Tom Robbins)
Za Parfem vječnosti kritičari, većina čitatelja, pa ponekad i sam autor kažu da je zapravo roman epskih razmjera, ne po broju stranica već zato što počinje vrlo davno u šumovitom predjelima Bohemija, a završava večeras, točno u devet po našem vremenu.
Istovremeno, ovaj epski roman je i saga. Kako se svi slažu u tome da svaka saga mora imati svog junaka, tako se autor i u ovom slučaju osigurao pa ga ima i ova. Njezin junak je Einsteinov domar koji je izgubio plavu bočicu. Plava bočica je jako, jako stara bočica i na sebi ima reljef rogatog boga koji se većinu svog vremena predstavlja imenom Pan. Ako je istina što neki vjeruju, stvarni je sadržaj bočice tajna esencija svemira i bilo bi bolje za sve da se što prije pronađe – jer ostale su samo dvije-tri kapljice, a bočica je napukla i curi!
Toma Robbinsa kritičari (čak i oni koji ga ne vole), većina čitatelja (pa i on sam sebe) smatraju ikonom američke književnosti. Na sceni od 1971. godine, sa samo devet objavljenih romana, uspio je utjecati na generacije čitatelja svojim jedinstvenim, nepresušno duhovitim i jezgrovitim stilom. Miris vječnosti je četvrti subverzivni roman Toma Robbinsa i možda najbolje dočarava sve no zbog čega je postao poznat diljem svijeta i zbog čega svaki njegov roman završi na listama najprodavanijih knjiga.
Prošetajte s Robbinsom i naći ćete se u društvu s bogovima, misticima, lutalicama i pjesnicima. Ili ostanite kod kuće i nastavite se osjećati sigurno i zaštićeno.
Izdanje: Algoritam, Najbiblioteka, knjiga broj 21, meki uvez
cijena 4 eu

Karta

Objekti u blizini

cljubica

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  48000 Koprivnica, Koprivničko-križevačka, Hrvatska
Oglas objavljen
23.04.2024. u 11:41
Do isteka još
Oglas prikazan
23 puta

cljubica

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  48000 Koprivnica, Koprivničko-križevačka, Hrvatska