Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PHP TRIKOVI,  Jack D. Herrington

PHP TRIKOVI, Jack D. Herrington

Cijena
39,68 €
Šifra oglasa: 29232332

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Programeri vole njegovu fleksibilnost i brzinu; dizajneri njegovu pristupačnost i prikladnost. Kad treba napraviti web stranice, skriptni jezik PHP je istinska veličina. Zapravo, PHP se trenutačno koristi na preko 19 milijuna web sjedišta, što premašuje popularnost Microsoftove tehnologije ASP.NET. Ne iznenađuje što je takva rasprostranjenost prouzročila pojavu velikog broja knjiga o PHP-u na tržištu. Međutim, samo jedna je učinila korak dalje od tradicionalnog web programiranja prema kartografiji, grafikama i multimediji: PHP trikovi.

U "PHP TRIKOVIMA" autor, Jack D. Herrington, zahvaljujući svom dvadesetogodišnjem iskustvu u pisanju koda pruža korisne tehnike u rasponu od osnovne instalacije PHP-a i PEAR-a te pisanja skripti pa sve do naprednih multimedijskih tehnika i trikova za optimizaciju baza podataka. Što se tiče praktične strane,

"PHP TRIKOVI" pomoći će vam napraviti robusnije PHP aplikacije jer objasnit će vam kako poboljšati dizajn baze podataka, automatizirati testiranje aplikacija i upotrijebiti uzorke dizajna u PHP skriptama i klasama. S druge, više cool strane, Herrington objašnjava kako nadograditi web sučelje izradom tab kontrola, iskočnih elemenata, kalendara i ostalih korisnih stvarčica te kako u PHP-u bolje upotrijebiti zemljovide i grafike. Tu je i obilje trikova za slike i aplikacije uključujući one koji će vam pokazati kako da:

• Integrirate u web sjedišta Google zemljovide i satelitske snimke
• Dinamički prikažete iPhoto zbirke
• Web aplikacijama dodate mogućnosti IRC-a, SMS-a i instant poruka
• Ubacite najnoviji Wikipedia rječnik u Sony PSP
• Iscrtate grafike i korisnička sučelja upotrebom SVG-a, DHTML-a i Ajaxa.

Bilo da ste početnik ili stručnjak, uvjereni smo da će vas "PHP TRIKOVI" oduševiti, jer to je jedini priručnik za PHP koji svakome može ponuditi nešto korisno i zanimljivo.

Izvornik: "PHP HACKS". Izdavač: "O'REILLY" Sebastopol - California U.S.A. Hrvatski izdavač: "MIŠ" Zagreb, broširan tvrdi uvez, 444 str. Prijevod: Zoran Juras Format: 24 x 16,5 cm. Knjiga je potpuno nova i nije korištena. S police knjižare.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Objekti u blizini

Fortunato1

Oglas objavljen
28.02.2022. u 23:40
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
227 puta

Fortunato1