Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN
  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN
  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN
  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN
  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN
  • Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN

Strip "PONOS VRAGOVA", BIUKOVIĆ & MACAN

Cijena
14,73 €
Šifra oglasa: 29493322

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem strip "Ponos vragova" Kolorka Specijal br.18, na hrvatskom jeziku u boji kolor i tvrdom uvezu.

Scenarij: Darko Macan,
Crtež: Edvin Biuković,
Broj stranica: 196,
Boja: kolor,
Uvez: tvrdi uvez,
Format: 212 x 320 mm,
Izdavač: Fibra, Zagreb,
Godina izdanja: prvo izdanje, 2018.

Strip je nov i u besprijekornom stanju, na zahtjev šaljem i dodatne fotografije.

Kontaktirati me molim Vas možete u inbox i/ili na +385 99 230 94 15, pogledajte druge moje oglase, hvala lijepa.
Preuzimanje na adresi u Zagrebu, a za ostatak Hrvatske šaljem poštom ili preko Tisak kioska tj. kako se već dogovorimo. Postoji mogućnost slanja u inozemstvo.
Obećajem vrhunsko pakiranje i zaštitu stripa kako bi se isti zaštitio, a izbjeglo oštećenje prilikom transporta i tijekom uobičajene manipulacije pošiljke.
Plaćanje uplatom na moj tekući račun ili pri primopredaji.

Kratak opis:
Darko Macan i Edvin Biuković ispričali su fascinantnu priču o Agram klanu, ratu i ljubavi, ponosu i prkosu, ali i nezamislivoj okrutnosti koja bi nam možda izgledala nevjerojatno da se nedavno nije događala upravo na ovim prostorima. Iako je u stripu riječ o dalekoj budućnosti, intervencija Grendel-kana, koji je poslao svoju vojsku da smiri zaraćene i pobunjene klanove, doima nam se poznato.

Macanov i Biukovićev strip doprinos je serijalu ”Grendel” Matta Wagnera, odnosno njegovoj inačici ”Grandel Tales” usredotočenoj na izdvojene priče smještene u dalekoj budućnosti u kojem svijetom vlada dijabolični klan Grendela.

Važnost tog pothvata dvojice mladih autora ne leži samo u tome da je izašao tijekom 1994. i 1995., dakle u vremenu prije širokopojasnog interneta, nego i u činjenici da je prijedlog suradnje urednici Diani Schutz stigao u natučenoj omotnici iz zemlje s drugog kraja svijeta zahvaćene ratom.

Znanstvenofantastična priča smještena u postapokaliptični Zagreb objavljena za američkog izdavača Dark Horse polovicom devedesetih i dan danas predstavlja najveći domet domaćeg stripa van naših granica. Darko Macan i pokojni Edvin Biuković su ispričali jednu odličnu priču koju je svakako vrijedno pročitati. Vjerujem da se nećete razočarati jer je strip jednostavno odlično napisan, još bolje nacrtan i pun je momenata (pogotovo kraj stripa) koji se pamte još dugo, dugo.

Za svoj briljantan crtež Edvin Biuković nagrađen je 1995. u San Diegu Manningovom nagradom, kao svjetski crtač koji najviše obećava. Bio je to početak jedne blistave karijere koju je, nažalost, prekinula preuranjena smrt. Ovo izdanje je u znak sjećanja na Eddyja i njegov neizmjerni talent, Ponos vragova u ultimativnom, divota izdanju oplemenjenom prekrasnim bojama Matta Hollingswortha.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
07.01.2021. u 09:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
587 puta