• BEŽIČNI ALARMNI SUSTAV SA MOBILNOM APLIKACIJOM
  • Nemoj propustiti priliku!

BEŽIČNI ALARMNI SUSTAV SA MOBILNOM APLIKACIJOM

Cijena
209,99 €
Šifra oglasa: 37682569

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

Bežični pametni alarmni sustav. Iznimno jednostavan za spajanje te nisu potrebne preinake doma ili majstori. U paketu se nalazi centralna jedinica, 7 alarma za vrata i prozore, 3 detektor pokreta, 3 daljinska upravljača, 3 RFID zaštita, 1 eksterna sirena.

Alarmni sustav je u potpunosti bežičan. Potrebno je samo napajanje za centralnu jedinicu.
Mogućnost spajanja do 100 komada raznih vrsta senzora i drugih dodataka.
U paketu se nalazi centralna jedinica, 7 alarma za vrata i prozore, 3 detektor pokreta, 3 daljinska upravljača, 3 RFID zaštita, 1 eksterna sirena.
Podržava detektor pokreta, alarm za vrata i prozore, detetkor požara, detektor ugljičnog monoksida, detektor poplave, vanjsko zvono, sirenu i vanjsku sirenu.
Svi senzori i dodaci se u spajaju bežično na centralnu jedinicu te rade na baterije. Nisu potrebne nikakve preinake doma ili dolazak majstora.
Centralna jedinica je srce alarmnog sustava. Na nju se bežično spajaju svi senzori i dodaci. Aktivacija, deaktivacija i upravljanje se obavlja pomoću daljinskog upravljača, aplikacije, tipkovnice, sms-om, glasom ili RFID kartice. 2,4″ ekran u boji na kojem se prikazuju sve potrebne stavke i stanje sustava te služi za upravljanje cjelokupnim sustavom.

Da bi alarmni sustav ostao uvijek aktivan i otporan na neovlašteno gašenje sustav koristi inovativne načine obrane. Mogućnost korištenja interneta pomoću SIM kartice i tako sprječava blokadu komunikacije s korisnikom ako nema struje. Također u sebi ima ugrađenu bateriju koja omogućava privremeni rad bez struje.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
04.05.2024. u 09:57
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1208 puta

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi