Stuart Farrimond : ZNANOST KUHANJA - sve što trebate znati da ovladate
- Cijena
- 59 €
+ zaštita kupca 2,36 €
+ dostava od 1,90 €
Besplatna BOX NOW dostava do 31.12.
U Njuškalo aplikaciji
Više u Uvjetima promotivne akcije
Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više
Šifra oglasa: 44829911
Osnovne informacije
- Lokacija
- Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
- Stanje
- rabljeno
Opis oglasa
Znanost začinaLjubitelji začina, pustolovi i znatiželjni kuhari, podignite svoju strast prema začinima na novu razinu zahvaljujući zanimljivim istraživanjima dr. Stuarta Farrimonda, znanstvenika o prehrani i uspješnog autora.Svladajte znanost koja se skriva iza kulinarske umjetnosti stapanja začinskih mješavina te naučite kako spojevi koji tvore okus(e) začina u novim kombinacijama stvaraju drukčije arome i osjete. „Znanost začina“ s više od 40 regionalnih vodiča te s opisima 60 začina i 65 izvornih i inovativnih recepata nadahnut će vas da kuhate na sasvim nov način.ZNANOST KUHANJA - sve što trebate znati da ovladateS pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuhajte kao majstor! Usavršite svoje vještine i preobrazite način na koji kuhate. Zašto je kuhana hrana tako ukusna? Trebamo li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Kako prepoznati svježu ribu? Kako konzervirati ribu u kući? Kako uspješno skuhati rahlu rižu? Zašto kokice pucaju? Je li češnjak bolje zgnječiti ili nasjeckati? Kako skuhati povrće da se sačuvaju hranjivi sastojci? Kako svaki put skuhati sočnu i ukusnu ribu? Koju vrstu vrhnja koristiti za kuhanje? Možemo li spasiti presoljeno jelo? Kako ublažiti okus preljutog jela? U čemu je tajna karamelizacije? Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno. Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici. Stranica: 223+256Dimenzije: 22 x 26 cmJezik: ZagrebPismo: LatinicaStanje: Nova knjigaUvez: TvrdiGodina: 2023
Web trgovina prodavača
Karta
Napomena: Prikazana je točna lokacija
ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
- Adresa: Antuna Šoljana 33, 10090 Susedgrad, Grad Zagreb, Hrvatska
- Web adresa: http://www.zuzi.hr
- E-mail: info@zuzi.hr
Pravni podaci
ZUZI, obrt za uslužne djelatnosti
Antuna Šoljana 33, Susedgrad
info@zuzi.hr
091 604 7126
Registarski broj: 251-09-11-4-003-20-2 (Registar obrta)
Trgovac je samocertificiran sukladno članku 30. Akta o digitalnim uslugama.
- Oglas objavljen
- 03.09.2024. u 03:56
- Do isteka još
- do prodaje
- Oglas prikazan
- 236 puta
ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
- Adresa: Antuna Šoljana 33, 10090 Susedgrad, Grad Zagreb, Hrvatska
- Web adresa: http://www.zuzi.hr
- E-mail: info@zuzi.hr
