• Nemoj propustiti priliku!

Stuart Farrimond : ZNANOST KUHANJA - sve što trebate znati da ovladate

Cijena
59 €

+ zaštita kupca 2,36 €

+ dostava od 1,90 €

Besplatna BOX NOW dostava do 31.12.

U Njuškalo aplikaciji

Više u Uvjetima promotivne akcije

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 44829911

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Znanost začinaLjubitelji začina, pustolovi i znatiželjni kuhari, podignite svoju strast prema začinima na novu razinu zahvaljujući zanimljivim istraživanjima dr. Stuarta Farrimonda, znanstvenika o prehrani i uspješnog autora.Svladajte znanost koja se skriva iza kulinarske umjetnosti stapanja začinskih mješavina te naučite kako spojevi koji tvore okus(e) začina u novim kombinacijama stvaraju drukčije arome i osjete. „Znanost začina“ s više od 40 regionalnih vodiča te s opisima 60 začina i 65 izvornih i inovativnih recepata nadahnut će vas da kuhate na sasvim nov način.ZNANOST KUHANJA - sve što trebate znati da ovladateS pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuhajte kao majstor! Usavršite svoje vještine i preobrazite način na koji kuhate. Zašto je kuhana hrana tako ukusna? Trebamo li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Kako prepoznati svježu ribu? Kako konzervirati ribu u kući? Kako uspješno skuhati rahlu rižu? Zašto kokice pucaju? Je li češnjak bolje zgnječiti ili nasjeckati? Kako skuhati povrće da se sačuvaju hranjivi sastojci? Kako svaki put skuhati sočnu i ukusnu ribu? Koju vrstu vrhnja koristiti za kuhanje? Možemo li spasiti presoljeno jelo? Kako ublažiti okus preljutog jela? U čemu je tajna karamelizacije? Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno. Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici.  Stranica: 223+256Dimenzije: 22 x 26 cmJezik: ZagrebPismo: LatinicaStanje: Nova knjigaUvez: TvrdiGodina: 2023

Web trgovina prodavača

Karta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Pravni podaci ZUZI, obrt za uslužne djelatnosti Antuna Šoljana 33, Susedgrad info@zuzi.hr 091 604 7126 Registarski broj: 251-09-11-4-003-20-2 (Registar obrta) Trgovac je samocertificiran sukladno članku 30. Akta o digitalnim uslugama.
Oglas objavljen
03.09.2024. u 03:56
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
236 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska