Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • STOLJEĆE RATA 2, F. William Engdahl

STOLJEĆE RATA 2, F. William Engdahl

Cijena
150 kn ~ 20 €
Šifra oglasa: 25901063

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Pedesetih godina 20. stoljeća CIA i druge agencije američke Vlade počele su stvarati fundamentalističke vjerske sekte takozvanih "ponovno rođenih kršćana". Širenje religijskih i pseudoreligijskih sekti u Americi doživjelo je pravu ekspanziju poslije ubojstva predsjednika Kenedija, 1963. godine. Cilj toga projekta jest uništiti doktrinarnu religiju, osobito Katoličku crkvu. Američki narod sustavno se pretvaralo i pretvara u horde sukobljenih manihejskih sekta i "karizmatika" spremnih dati život za svoga "vođu". To je dugogodišnji projekt Rockefellerova kruga unutar američkoga ustroja moći. Američki je narod, čijemu se slobodarskom duhu divio cijeli svijet, dopustio da njegovu zemlju pretvore u sablasnu silu, u novu Spartu, u trajno zaraćenu državu, čiju politiku kroje zle sile podzemnoga svijeta...

Ova je knjiga pokušaj prikaza stožerne važnosti Rusije danas, za one čitatelje koji pokušavaju naći smisao u suludim kretanjima svjetske politike. Umjesto da potiče ozračje uzajamne gospodarske suradnje, Washington je 1990. izabrao politiku laži, manipulacije i ratova, pokušavajući nad stožernom zemljom Istoka, Rusijom, steći nadzor pomoću vojne sile. Američka Vlada provodi opasan plan okruženja Rusije "proturaketnim obrambenim štitom". Rat u Afganistanu i Iraku, val obojenih revolucija u Rusiji, problem s Iranom... govore o eksploziji britanske i američke imperijalne hegemonije na Istoku... Dva naraštaja dinastije Bush, zajedno s ostalim jastrebovima u američkome svijetu političke i gospodarske moći, kreatori su, promicatelji i provoditelji te podmukle, bahate i opasne igre, koje američki narod nije ni svjestan. Obitelj Bush dio je moćnoga kruga američkoga gospodarskog i političkog ustroja okupljenog oko vladajuće obitelji Rockefeller, koji je stvorio i provodi "novi svjetski poredak"... Bushova Amerika jest zemlja iscrpljena i dugom opterećena gospodarstva, zemlja koja pokušava odigrati na svoj posljednji adut - golemu vojnu moć, kako bi ojačala dolar i svoju ulogu jedine svjetske velesile. To je najopasnije stjecište snaga i događaja s kojima se svijet suočio u cijeloj svojoj povijesti. Gotovo nitko nije svjestan opasnosti ludila koje pokreće tu politiku.

Izdavač: "DETECTA" Zagreb, broširano, 326 str. Podnaslov: Tajni geopolitički plan američke vlade. Knjiga je odlično očuvana, kao nova.

E-mail: truta.srecko@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Oglas objavljen
22.12.2020. u 06:48
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
117 puta