MIRISI I OKUSI DALMATINSKE KUHINJE - Ante Ivić / Stjepan Dunatov
- Cijena
- 18 €
+ zaštita kupca 1,96 €
+ dostava od 1,90 €
Besplatna BOX NOW dostava do 31.12.
U Njuškalo aplikaciji
Više u Uvjetima promotivne akcije
Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više
Šifra oglasa: 31462277
Osnovne informacije
- Lokacija
- Brodsko-posavska, Slavonski Brod, Mali Pariz
- Stanje
- rabljeno
Opis oglasa
Godina izdanja 2004.
Autor Stjepan Dunatov,Ante Ivić
Broj stranica 246
Uvez Tvrdi uvez
Naziv knjige Mirisi i Okusi Dalmatinske Kuhinje
Biblioteka Dušević I Kršovnik D.O.O.
Format: 21x28 cm
Ovaj bogato ilustrirani priručnik donosi oko 250 izabranih recepata dalmatinske kuhinje, od hladnih predjela do slasnih kolača, u izboru vrsnih kuhara Ante Ivića i Stjepana Dunatova.
ANTE IVIĆ rođen je 1934. u Rabu. Ugostiteljsku školu završava u Zagrebu, a na Pedagoškom fakultetu u Rijeci diplomirao je 1982. Kao šef kuhinje radio je u više hotela. U Ugostiteljskoj školi u Opatiji bio je profesor gastronomije više od deset godina, a na Hotelijerskom fakultetu predaje kolegij Organizacija rada - gastronomija. Organizator je i predavač na mnogim seminarima, objavio je veći broj stručnih radova iz gastronomije i dobitnik je mnogih domaćih i međunarodnih priznanja.
STJEPAN DUNATOV rođen je 1977. u Zadru. Godine 1994. završava Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru, a nakon školovanja radi kao prvi kuhar ili šef kuhinje u renomiranim hrvatskim restoranima i hotelima (restoran Allegro u hotelu Inter-Continental Zagreb, hoteli Kvarner i Ambasador te Villa Ariston u Opatiji).
Autor Stjepan Dunatov,Ante Ivić
Broj stranica 246
Uvez Tvrdi uvez
Naziv knjige Mirisi i Okusi Dalmatinske Kuhinje
Biblioteka Dušević I Kršovnik D.O.O.
Format: 21x28 cm
Ovaj bogato ilustrirani priručnik donosi oko 250 izabranih recepata dalmatinske kuhinje, od hladnih predjela do slasnih kolača, u izboru vrsnih kuhara Ante Ivića i Stjepana Dunatova.
ANTE IVIĆ rođen je 1934. u Rabu. Ugostiteljsku školu završava u Zagrebu, a na Pedagoškom fakultetu u Rijeci diplomirao je 1982. Kao šef kuhinje radio je u više hotela. U Ugostiteljskoj školi u Opatiji bio je profesor gastronomije više od deset godina, a na Hotelijerskom fakultetu predaje kolegij Organizacija rada - gastronomija. Organizator je i predavač na mnogim seminarima, objavio je veći broj stručnih radova iz gastronomije i dobitnik je mnogih domaćih i međunarodnih priznanja.
STJEPAN DUNATOV rođen je 1977. u Zadru. Godine 1994. završava Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru, a nakon školovanja radi kao prvi kuhar ili šef kuhinje u renomiranim hrvatskim restoranima i hotelima (restoran Allegro u hotelu Inter-Continental Zagreb, hoteli Kvarner i Ambasador te Villa Ariston u Opatiji).
Karta
Napomena: Prikazana je približna lokacija
arciadam
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 35000 Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Hrvatska
- Oglas objavljen
- 27.12.2025. u 02:33
- Do isteka još
- Oglas prikazan
- 573 puta
arciadam
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 35000 Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Hrvatska










