Enciklopedija mediteranske kuhinje 4. juhe, njoki i palenta (Nova)
- Cijena
- 5,18 €
+ zaštita kupca 1,96 €
+ dostava 4,90 €
Sigurna kupovina uz PayProtect
Dostava diljem Hrvatske
Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više
Šifra oglasa: 36238756
Osnovne informacije
- Lokacija
- Istarska, Medulin, Pješčana Uvala
- Stanje
- novo
Opis oglasa
Enciklopedija mediteranske kuhinje, 4. juhe, njoki i palenta, izdavač Jutarnji list, 2006. Tvrdi uvez, 447 stranica.
Knjiga je podijeljena na tri dijela: juhe, njoki i palenta. Prvi je dio ponovno podijeljen na četiri dijela na temelju glavnog sastojka umaka (meso, riba, povrće, ostali sastojci). Njoki su podijeljeni na temelju obilježja smjese (krumpir, kruh, brašno, krupica, ostali sastojci). Palenta je, naposljetku, podijeljena na temelju glavnog sastojka umaka, (meso, riba, povrće, jaja i sirevi, ostali sastojci).
Navedeni recepti obično su za četiri osobe, uz poneke iznimke obzirom na obilježja sastojaka ili složenost pripreme.
Uz svaki recept obično navedeno je vrijeme potrebno za pripremu i kuhanje. U nekim je slučajevima, osim stvarnog vremena pripreme (čišćenje, pranje, rezanje itd. različitih sastojaka), navedeno i vrijeme nekih dodatnih radnji, kao što je izrada smjese, hlađenje, marinada ili vrijeme potrebno da smjesa odstoji.
Zahtjevnost izrade recepata označava se ljestvicom koja sadrži četiri stupnja: vrlo jednostavno, jednostavno, srednje i složeno.
Za smjese pri pripremi njoka od krumpira i različitih vrsta palente upućuje se na upute u školama tih dvaju poglavlja.
U slučaju tradicionalnih recepata kojima je moguće odrediti podrijetlo, navedena je i pokrajina njihova podrijetla.
Nova knjiga, bez ikakvih oštećenja.
Plaćanje na tekući račun, šaljem po primitku uplate.
Cijena dostave po cjeniku HP ili dostava putem Tiska.
Knjiga je podijeljena na tri dijela: juhe, njoki i palenta. Prvi je dio ponovno podijeljen na četiri dijela na temelju glavnog sastojka umaka (meso, riba, povrće, ostali sastojci). Njoki su podijeljeni na temelju obilježja smjese (krumpir, kruh, brašno, krupica, ostali sastojci). Palenta je, naposljetku, podijeljena na temelju glavnog sastojka umaka, (meso, riba, povrće, jaja i sirevi, ostali sastojci).
Navedeni recepti obično su za četiri osobe, uz poneke iznimke obzirom na obilježja sastojaka ili složenost pripreme.
Uz svaki recept obično navedeno je vrijeme potrebno za pripremu i kuhanje. U nekim je slučajevima, osim stvarnog vremena pripreme (čišćenje, pranje, rezanje itd. različitih sastojaka), navedeno i vrijeme nekih dodatnih radnji, kao što je izrada smjese, hlađenje, marinada ili vrijeme potrebno da smjesa odstoji.
Zahtjevnost izrade recepata označava se ljestvicom koja sadrži četiri stupnja: vrlo jednostavno, jednostavno, srednje i složeno.
Za smjese pri pripremi njoka od krumpira i različitih vrsta palente upućuje se na upute u školama tih dvaju poglavlja.
U slučaju tradicionalnih recepata kojima je moguće odrediti podrijetlo, navedena je i pokrajina njihova podrijetla.
Nova knjiga, bez ikakvih oštećenja.
Plaćanje na tekući račun, šaljem po primitku uplate.
Cijena dostave po cjeniku HP ili dostava putem Tiska.
Karta
Napomena: Prikazana je približna lokacija
sturle69
Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: Istarska, Hrvatska
- Oglas objavljen
- 08.11.2025. u 17:34
- Do isteka još
- Oglas prikazan
- 426 puta
sturle69
Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: Istarska, Hrvatska

