Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Prirodna krema, tj. melem s nevenom,kaduljom i pčelinjim proizvodima
  • Prirodna krema, tj. melem s nevenom,kaduljom i pčelinjim proizvodima

Prirodna krema, tj. melem s nevenom,kaduljom i pčelinjim proizvodima

Cijena
5,31 €
Šifra oglasa: 9751489

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornja Dubrava, Dubec
Stanje
novo

Opis oglasa

Namjena - za njegu kože, kod raznih infekcija kože, akni, bradavica, ekcema, seboreje, psorijaze, kožnih upala, opeklina, ljuštenja
kože, rana, uboda insekata, urtikarije, mastitisa, hemeroida,herpesa i sl.
Sastav - hladno prešano maslinovo ulje, neven (Calendula officinalis), ljekovita kadulja (Salvia officinalis),pčelinji vosak, propolis.
Kao bazno ulje u ovoj kremi korišteno je hladno-prešano maslinovo ulje. Maceriranjem nevena i kadulje u njemu dobili smo apsolutno prirodan kozmetik koji štiti i njeguje i mladu i zrelu kožu. Terapijska primjena nevena potječe još iz starog Egipta, odakle se proširila na Europu. Za neven se s pravom može reći da je "biljka kože", jer nema kožne bolesti u kojoj neven ne može pomoći. Maslinovo ulje, zahvaljujući sadržaju vitamina E i prirodnim antioksidansima, hrani kožu i čuva njenu strukturu, potiče regeneraciju, smanjuje bore, omekšava i umiruje suhu i osjetljivu kožu, te joj vraća elastičnost.
Pčelinji vosak pomaže u ovlaživanju kože i daje joj puno hranjivih sastojaka. Dobro se upija u kožu, stvarajući tanki zaštitni film, a ne začepljuje pore. Time usporava proces dehidracije i starenja kože, a ona postaje meka, glatka i elastična. Pčelinji vosak ima i protuupalni učinak.
Propolis na kožu djeluje umirujuće, smanjujući crvenilo i otekline, ublažava bol, ubrzava zacjelivanje rana, potiče obnovu oštećenog tkiva i sprečava nastanak ožiljaka. Izrazito povoljno utječe na bolesti kože i vlasišta kao što su neurodermatitis, psorijaza, alopecija, epidermofitoza, seboreja.
Cijena pakiranja od 50ml iznosi 40kn. Slanje poštom uvećava iznos za vrijednost poštarine. Postoji i mogućnost besplatne dostave za područje grada Zagreba.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
20.12.2022. u 17:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
7694 puta