• Da Vincijev kod - Dan  Brown
  • Nemoj propustiti priliku!

Da Vincijev kod - Dan Brown

Cijena
2,65 €
Šifra oglasa: 22187533

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu harvardski stručnjak za simbologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegova leša pronađen zagonetni kod.

Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophie Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Vincija. Sve se dodatno zakomplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku: pokojni kustos bio je vezan sa Sionskim prioratom, stvarnim tajnim društvom čiji su članovi bili Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, da Vinci i mnogi drugi. Robert Langdon sumnja da se nalaze u lovu na povijesnu tajnu, i ako ne uspiju dešifrirati zagonetku, tajna Sionskog priorata i drevna istina bit će zauvijek izgubljene.

Roman "Da Vincijev kod" eksplozivna je kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizma – tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetoga grala, ukratko "Da Vincijev kod" podjednako duguje "Imenu ruže" Umberta Eca kao i najuzbudljvijim romanima Roberta Ludluma.

Baš ovim romanom Dan Brown je dokazao svoju jedinstvenu spisateljsku umješnost. Nije slučajno da je njegov najbolji roman "Da Vincijev kod" jedan od najuspješnijih bestselera svih vremena i u Hrvatskoj i u inozemstvu – u samo tri godine prodan je u više od pedeset milijuna primjeraka, i još uvijek ne silazi s vrhova svjetskih top lista!

Karta

Objekti u blizini

nananini31

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Šibensko-kninska, Hrvatska
Oglas objavljen
23.04.2024. u 13:18
Do isteka još
Oglas prikazan
520 puta

nananini31

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Šibensko-kninska, Hrvatska

Povezani oglasi