Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Amazon Echo Dot 4 Bluetooth zvučnik crni
  • Amazon Echo Dot 4 Bluetooth zvučnik crni

Amazon Echo Dot 4 Bluetooth zvučnik crni

Cijena
50 €
Šifra oglasa: 41228427

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Banija
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Upoznaj Echo Dot - Amazonov najpopularniji pametni zvučnik s Alexom. Elegantan, kompaktan dizajn daje jasne vokale i uravnotežen bas za puni zvuk. Glasovno upravljaj svojom zabavom - streamaj pjesme s Amazon Music, Apple Music, Spotify, SiriusXM i drugih. Puštaj glazbu, audioknjige i podcaste u cijelom domu u više prostorija.
Alexa ti je na raspolaganju za sve što trebaš - zamoli da ispriča vic, pusti glazbu, odgovori na pitanja, pusti vijesti, provjeri vremensku prognozu, postavi alarme i još mnogo toga.
Upravljaj svojim pametnim domom koristeći svoj glas za paljenje svjetla, podešavanje termostata i zaključavanje vrata s kompatibilnim uređajima. Pokreni radnje svojim pokretom - uključi kompatibilna svjetla, pusti svoj Flash Briefing ili uključi aparat za kavu kada uđeš u prostoriju. Poveži se s drugima brzo i jednostavno - nazovi prijatelje i obitelj koji imaju aplikaciju Alexa ili Echo uređaj. Odmah svrati u druge sobe ili cijeloj kući javi da je večera spremna.
Echo zvučnik dizajniran da zaštiti tvoju privatnost – Izgrađen s višestrukim slojevima kontrola privatnosti uključujući gumb za isključivanje mikrofona.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
03.04.2024. u 10:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
160 puta