• KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za trčanje *NOVO!*
  • KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za trčanje *NOVO!*
  • KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za trčanje *NOVO!*
  • Nemoj propustiti priliku!

KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za trčanje *NOVO!*

Cijena
599 €
Šifra oglasa: 33711701

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Preluk
Stanje
novo

Opis oglasa

KingSmith Walking Pad R1 Pro traka za hodanje i trčanje *NOVO, jamstvo!*

Besplatna dostava unutar HR!

Praktična i atraktivna traka za hodanje proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma. Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje do 10 km/h.

WalkingPad R1 Pro posebno je razvijen kako bi se prilagodio vašim svakodnevnim potrebama za vježbanjem u vašem domu. Za razliku od tradicionalne trake za trčanje, R1 Pro se lako može presaviti, pohraniti i prenositi uz pomoć dvostrukog preklopnog dizajna i diskretnih kotačića.

Uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora. WalkingPad R1 Pro sadrži jedinstveni dvostruki sklopivi mehanizam, u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. A uz mogućnost uspravnog skladištenja i debljine od samo 15cm, jednostavno ćete je pospremiti i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu.

WalkingPad R1 Pro može se kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću daljinskog upravljača ili KS Fit aplikacijom. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka.

Korištenjem okvira od aluminijske legure, trajnost i stabilnost WalkingPad R1 Pro značajno su poboljšani. Poboljšana je i snagu motora, te je istovremeno smanjena razina buke. Uz to, EVA jastuk omekšava udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad R1 Pro ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao gumb za zaustavljanje u nuždi.

Web trgovina prodavača

Karta

Smartus d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
01.12.2023. u 10:10
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
4252 puta

Smartus d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi