• CUBE STEREO HYBRID 140 HPC PRO 750 FROSTWHITE´N´GREY 2023
  • Nemoj propustiti priliku!

CUBE STEREO HYBRID 140 HPC PRO 750 FROSTWHITE´N´GREY 2023

Cijena
4.549 €
Šifra oglasa: 39605145

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Vodice, Vodice
Stanje
novo

Opis oglasa

Bicikla se nalazi u trgovini Bicikle Fržop u Vodicama u veličini. Moguće je plaćanje karticom i na rate. Moguća dostava o našem trošku bicikla s napravljenim nultim servisom. Moguće isprobati u našoj trgovini. Moguća korekcija cijene ovisno o načinu plaćanja.

Evolucija u Cube-u nikad ne prestaje. S njihovim naprednim postupkom Twin Mold koriste dva precizno izrađena oblika za C:62®, C:68® i C:68X® karbonske okvire. Rezultat je znatno lakši, jači okvir, s gustoćom vlakana prilagođenom predviđenim opterećenjima na određenim točkama.

Zbog toga, u svim okvirima u SizeSplit sustavu, Stereo Hybrid 140 HPC sada ima mogućnost smještaja baterije do 750 Wh ispod poklopca otpornog na prašinu i prskanje. To znači da možete pokretati Bosch CX pogonsku jedinicu četvrte generacije - s 85 Nm okretnog momenta koji grabi uzbrdo - na dugim vožnjama, bez obzira na veličinu okvira koja vam najviše odgovara.

Stražnja osovina Boost 148, veliki zakretni ležajevi i All Mountain Geometry osiguravaju sigurno upravljanje, čak i kada istražujete granice stražnjeg hoda od 140 mm i prednjeg od 150 mm. Integrirano usmjeravanje kabela smanjuje održavanje i nadopunjuje čiste linije glavnog okvira od punog karbona.

Karta

BICIKLE FRŽOP-prodaja i servis

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
06.02.2024. u 11:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
406 puta

BICIKLE FRŽOP-prodaja i servis

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska