• ČIP za skidanje blokade motora GIANT Syncdrive Life,Sport,Pro 2017-20
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora GIANT Syncdrive Life,Sport,Pro 2017-20

Cijena
188 €
Šifra oglasa: 37818418

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute (na hrvatskom jeziku) i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

MOŽE SE INSTALIRATI NA:
Giant Syncdrive Life-Sport-Pro 2017-18-19-20 motore

Moguće je dobaviti čipove i za sve ostale modele bicikala.

SpeedFun RIBELLE je elektronički i pametni uređaj (čip) za uklanjanje ograničenja brzine, koji ne treba vanjsko napajanje. Dizajniran je za upotrebu s Giant Syncdrive Life-Sport-Pro 2017-18-19-20 motorima, kako bi se zaobišlo ograničenje brzine od 25 km/h i omogućilo povećanje njegove aktivne pomoći do brzina koje mogu prijeći 60 km/h iskorištavanjem snage motora u potpunosti.

SpeedFun RIBELLE prikazuje sve stvarne podatke o modelima s Ridecontrol EVO zaslonom. Na modelima s bočnom kontrolom Multi Switch prikazuje točne podatke o brzini ako povežete svoj pametni telefon (Giant Ride control App).

SpeedFun RIBELLE opremljen je sustavom za samoučenje za pamćenje svih parametara ebicikla na koji je montiran. Stoga podešavanje nije potrebno. Samo kratka uvodna sekvenca i onda možete razmišljati samo o zabavi!

Speedup RIBELLE se može montirati vrlo jednostavno postavljanjem između senzora brzine i motora te između zaslona i motora pomoću originalnih konektora koji ne mijenjaju električni otpor i vodonepropusne karakteristike.

Operativni sustav za izbjegavanje broja okretaja stražnjeg kotača Ribellea počinje raditi tek kada se postigne 16 kmH, postupno smanjujući s određenim algoritmom komunikaciju okretaja kotača s motorom, a da biciklist ne primijeti nikakvu razliku u pomoći . Ni na koji način ne intervenira pri malim brzinama. Ovo je važna mjera opreza osmišljena tako da se ne mijenjaju parametri intervencije motora prilikom ponovnog pokretanja i na važnim usponima (koji su kritični i najosjetljiviji trenuci za motor) čime se parametri proučeni i optimizirani od strane proizvođača ostavljaju netaknutima, a time se izbjegavaju gubici snage , kvarovi ili "štucanje" operacija koje se umjesto toga događaju sa sustavima za oslobađanje drugih proizvođača.

RIBELLE dopušta podešavanje opsega kotača od 20 "za precizan izračun brzine i kilometraže čak i ako morate zamijeniti gumu drugom presjekom od originalnog. Obično ovu mogućnost ne nudi originalni Giant sustav.


GLAVNE ZNAČAJKE:

– Potpuno NEVIDLJIV
– Ne mijenja brzine i udaljenosti na modelima s Ridecontrol EVO zaslonom. Na modelima s bočnom kontrolom Multi Switch-a prikazuje točne podatke o brzini, ako povežete svoj pametni telefon (Giant Ride control App)
– Može se instalirati / deinstalirati u bilo kojem trenutku
– Ne zahtijeva nikakve destruktivne preinake na originalnim dijelovima bicikla
– Omogućuje postizanje brzine uz aktiviranu pomoć čak i preko 50 km/h
– Postavlja se za nekoliko minuta
– Prikladno za Giant Syncdrive Life-Sport-Pro 2017-18-19-20 motore
– Aktivira se i deaktivira pritiskom na niz tipki
– Sam uči parametre e-bicikla, pohranjuje i održava željene postavke
– Interni "firmver" koji se može nadograditi na sve nove algoritme koje je razvio SpeedFun tim. (Potrebno je poslati uređaj)

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

GIANT 03

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 10:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
359 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska