• ČIP za skidanje blokade motora DAPU MD250S
  • ČIP za skidanje blokade motora DAPU MD250S
  • ČIP za skidanje blokade motora DAPU MD250S
  • ČIP za skidanje blokade motora DAPU MD250S
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora DAPU MD250S

Cijena
128 €
Šifra oglasa: 40076129

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute (na hrvatskom jeziku) i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

SpeedFun Furious Evo je čip za e-bicikl koji vam omogućuje uklanjanje ograničenja brzine od 25 km/h potpunim iskorištavanjem potencijala motora Dapu md250.

Ovo otpuštanje brzine, posebno dizajnirano za e-bicikle s Dapu MD250S motorima koji su uglavnom ugrađeni na Cortinu, Eklettu i mnoge druge e-bicikle, omogućuje vam povećanje njihove aktivne pomoći do brzina koje mogu doseći 60 km/h.

Svi SpeedFun Furious Evo čipovi za otpuštanje brzine mogu se aktivirati i deaktivirati u bilo kojem trenutku i bez potrebe za spajanjem na svjetlosni izlaz.

Što je SpeedFun Furious Evo čip za Dapu MD250S?

Funkcija čipa Furious Evo za Dapu MD250S je elektronički manipulirati brzinom rotacije stražnjeg kotača i priopćiti motoru brzinu koja je uvijek niža od 25 km/h kako bi se postigla vrlo visoka stvarna brzina s aktivnim motorom. Ograničenje maksimalne brzine stoga će biti diktirano snagom motora koja se dodaje snazi ​​izraženoj nečijim nogama.

Kada je čip aktivan, budući da nema komunikaciju sa zaslonom, prikazat će prepolovljene podatke na zaslonu počevši od određenog praga.
SpeedFun Furious Evo čip može se aktivirati i deaktivirati po želji i održava postavke čak i nakon što je e-bicikl isključen. Kompatibilan je s Dapu MD250S motorom koji uglavnom koriste proizvođači kao što su Cortina, Ekletta i mnogi drugi.

Furious Evo čip za Dapu MD250S može se aktivirati/deaktivirati vrlo praktičnim sustavom. Čip se isporučuje kao utikač i može se vrlo jednostavno instalirati zahvaljujući originalnim konektorima s kojima nisu potrebne fizičke izmjene e-bicikla.


PAŽNJA!!!
Ovaj je čip kompatibilan samo i isključivo s e-biciklima opremljenim motorom Dapu MD250S. Provjerite konektore prije kupnje, ako ne odgovaraju onima na fotografiji vjerojatno imate Dapu MD250.


E-bicikl s motorom Dapu MD250S na koji je uspješno ugrađen uređaj Furious Evo:
(ovaj popis je ilustrativan i nije konačan)

– Ekletta Bumpy
– Rock Machine e-bicikl storm E70 29″


NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

DAPU 02

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 10:44
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
211 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska