• ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora BOSH: SpeedBox 3.0, B.Tuning (i Gen4)

Cijena
329 € / 2.478,85 kn
Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Šifra oglasa: 38095457

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 30 kn) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

GLAVNE ZNAČAJKE

Aktivacija: Aplikacija SpeedBox/ gumb WALK/ WALK + / + - + -
Maksimalna brzina: neograničena
Postavka ograničenja brzine: DA
Zaslon pokazuje: stvarne vrijednosti

Kompatibilan sa zaslonima:
KIOX
INTUVIJA
NYON
PURION
COBI

Kompatibilan sa:
Aplikacijom SpeedBox

Nije kompatibilan s:
2022 Bosch Smart System-om

Nova generacija čipa za podešavanje s Bluetoothom i mobilnom aplikacijom za vaš e-bicikl. Naš najsnažniji i najsvestraniji proizvod.

Ovaj novi proizvod donosi jedinstvenu vezu e-bicikla i mobilnog telefona. SpeedBox 3.0 B.Tuning čip je vrhunski proizvod savršeno optimiziran za najsnažniju vožnju i iskustvo. On potiskuje limitator brzine tako da možete uživati ​​u vožnji neograničenom brzinom. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji SpeedBox App možete pratiti i pohranjivati ​​sve parametre svog putovanja na zaslonu svog telefona na bilo kojem mjestu, bilo kada.

KAKO RADI SPEEDBOX 3.0 B.TUNING?
Naš najnoviji čip ima jednostavnu upravljačku jedinicu prilagođenu korisniku. Komplet za podešavanje može se aktivirati izravno iz mobilne aplikacije ili na zaslonu vašeg bicikla. Nakon pritiska na tipku WALK prikazuje se vrijednost od 9,9 km/h (6,2 mph) i od sada ćete moći voziti brzinom od 40 km/h, 50 km/h ili čak više od 60 km/h .

Za deaktivaciju kompleta za ugađanje ponovno pritisnite tipku WALK. Na zaslonu će se pojaviti vrijednost od 2,5 km/h (1,6 mph), a ograničenje brzine će se vratiti na 25 km/h. Vaš e-bicikl tada će raditi isto kao i prije instalacije čipa.

SpeedBox je dizajniran i za e-bicikle koji nemaju klasičnu upravljačku jedinicu s Walk tipkom. U ovom slučaju možete jednostavno koristiti kombinaciju + - + - gumba i SpeedBox će se aktivirati. Na isti način možete jednostavno deaktivirati SpeedBox.

Pri prvom pokretanju, SpeedBox App će od vas tražiti da kreirate novi PIN kod kako biste osigurali maksimalnu sigurnost za vaš e-bicikl. Ovaj kod će služiti za svakodnevni pristup vašoj aplikaciji.

Nakon kreiranja vašeg PIN koda, aplikacija SpeedBox će od vas tražiti da postavite lozinku za uslugu. Ovo će vam poslužiti u slučaju da trebate promijeniti PIN kod.

Možete postaviti maksimalnu brzinu električne pomoći mijenjanjem načina rada: Turbo - EMTB - Tour - Eco - Tour - EMTB - Turbo. Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Maksimalna brzina električne asistencije se može promijeniti kratkim pritiskom na tipku WALK ili okretanjem stražnjeg kotača za 360°. Vrijednost od 1,5 km/h na displeju odgovara ograničenju od 15 km/h, 2 km/h odgovara ograničenju od 20 km/h, 2,5 odgovara 25 km/h, 3,0 odgovara s 30 km/h, 9,9 odgovara 99 km/h itd. Zadnje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

Kod korištenja SpeedBox 3.0 s Bosch motorima 4. generacije (proizvedeni 2020. ili kasnije) potrebno je ostaviti bicikl uključen nakon završetka vožnje dok se ne prikaže vrijednost od 0,0 km/h. Tijekom ovog postupka preostalo vrijeme bit će prikazano u minutama. Tada možete sigurno ugasiti svoj bicikl i početi se veseliti svom sljedećem putovanju.

APLIKACIJA SPEEDBOX za SPEEDBOX 3.0 B.TUNING
SpeedBox App je aplikacija posebno dizajnirana za SpeedBox 3.0 B.Tuning, koja koristi Bluetooth tehnologiju za povezivanje vašeg e-bicikla s vašom mobilnom aplikacijom. Nakon preuzimanja aplikacije i povezivanja mobilnog telefona s e-biciklom, na telefonu ćete vidjeti trenutne podatke i parametre putovanja. Pojedinačna putovanja mogu se pohraniti tako da se rezultati mogu usporediti s prijateljima i zajedno pratiti njihov učinak. Zato samo uživajte u vožnji i ostavite provjeru parametara za kasnije!

ZNAČAJKE APLIKACIJE SPEEDBOX:

- Kontrola podešavanja
- Spremanje i pregled vaših putovanja
- Sakrij funkciju podešavanja
- Zaključavanje motora
- Motorna dijagnostika

SpeedBox 3.0 B.Tuning nije ograničen na rad s aplikacijom SpeedBox. Međutim, to je izvrstan alat koji će vam pružiti potpuni pregled vaših performansi.

Skinite aplikaciju SpeedBox na svoj telefon neposredno prije naručivanja SpeedBox 3.0 B.Tuning čipa. Možete isprobati našu demo verziju i upoznati se sa svim nevjerojatnim značajkama, a istovremeno se uvjeriti da je aplikacija potpuno funkcionalna na vašem telefonu. Za spajanje na SpeedBox B.Tuning čip, vaš telefon mora biti opremljen Bluetoothom 4.0 ili novijim.


MONTAŽA
Kada spajate SpeedBox čip na e-bicikl, pronaći ćete konektore obojene kako bi instalacija bila vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljne upute i videozapise kako bismo vam olakšali instalaciju. Rastavljanje čipa za ugađanje jednako je jednostavno.

Planirate li instalirati SpeedBox na potpuno novi bicikl, svakako prijeđite barem 1 km prije nego što se čip aktivira.

DOŽIVOTNO JAMSTVO
SpeedBox čipovi su temeljito testirani i mi stojimo iza njihove kvalitete.
Za sve naše proizvode dajemo doživotno jamstvo.

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

Karta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
21.07.2022. u 17:18
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
339 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska