• RASTJERIVAČ KUNA I GLODAVACA na baterije-Model H6 (ZA AUTO, SKLADIŠTE)
  • RASTJERIVAČ KUNA I GLODAVACA na baterije-Model H6 (ZA AUTO, SKLADIŠTE)
  • RASTJERIVAČ KUNA I GLODAVACA na baterije-Model H6 (ZA AUTO, SKLADIŠTE)
  • RASTJERIVAČ KUNA I GLODAVACA na baterije-Model H6 (ZA AUTO, SKLADIŠTE)
  • Nemoj propustiti priliku!

RASTJERIVAČ KUNA I GLODAVACA na baterije-Model H6 (ZA AUTO, SKLADIŠTE)

Cijena
46,99 €
Šifra oglasa: 37705196

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Đakovo, Đakovo
Stanje
novo

Opis oglasa

1. Model H6

Najjači repelent glodavaca na baterije na tržištu - vodootporan za vanjsku upotrebu.

- Uređaj naizmjenično emitira ultrazvučne valove koji utječu na živčani sustav glodavaca, sprječavajući ih da dulje vrijeme borave u blizini uređaja i posljedično napuštaju područja zaštićena repelentom.

- H6 je opremljen snažnim procesorom koji jamči izvrsne performanse i visoku pouzdanost. Uglavnom kineski nadomjesci i repelenti dostupni na poljskom tržištu opremljeni su slabijim mikroprocesorskim upravljačkim sustavima i manjim zvučnicima, što ih čini ranjivijim na vanjska oštećenja i smanjenim dometom.

- Model H6 ima profesionalni konusni zvučnik od polipropilena koji ima puno duži raspon emitiranih ultrazvučnih zvukova i višestruko je moćniji od jeftinijih metalnih zvučnika i zujalica te je također 100% vodootporan.

Ovaj model je vrlo moćan reflektor pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu. H6 najbolje funkcionira u industrijskim halama, garažama, tavanima i garažama. Idealan je za prodor u okolinu kuća - okućnice, vrtove, voćnjake itd

-

. Za proizvodnju ovog odvraćanja koristili smo profesionalno industrijsko kućište za elektroniku, otporno na mehanička oštećenja, sunčevu svjetlost, kišu, mraz i vjetar. Kućište je izrađeno od debelog polipropilena, pričvršćeno čvrstim vijcima, a svi spojevi su zaštićeni silikonskim brtvama kako bi se spriječilo ulazak prljavštine ili vode unutra. H6 ima poseban sustav odvodnje na podu, na primjer ako se voda kondenzira unutra zbog promjene temperature okoline.

- Uređaj karakteriziraju maksimalne performanse, koje jamči najveći profesionalni ultrazvučni zvučnik dostupan na tržištu - zvučnik od 50 mm. 100% vodootporan za unutarnju i vanjsku upotrebu.

- H6 može raditi 24 sata na dan oko 5 tjedana na jednom kompletu baterija (4xAA). Prodire u površinu do 2000 m2. H6 je opremljen pouzdanim gumbom koji vam omogućuje da uključite i isključite repelent.

- H6 emitira zvukove na različitim frekvencijama - od potpuno nečujnih za ljudsko uho do laganog, škripavog i prodornog kratkog tona.H6 je jednostavan za ugradnju, po prvi put pomoću magnetskog nosača. Uz pomoć ovog nosača možete jednostavno, brzo i sigurno montirati odvraćanje. Sve što vam treba je komad metalne površine, kao što je cijev, ograda, žlijeb, metalna prozorska daska, polica, krovna konstrukcija ili radijator.Nema više zamornog sastavljanja, bušenja rupa i uvrtanja vijaka. Sada možete ugraditi repelent za 2 sekunde, a da ne zabrljate zidove vijcima ili glomaznim okvirima. A mjesto možete promijeniti u bilo kojem trenutku jednostavnim premještanjem repelenta na mjesto gdje se glodavac pomaknuo.

- Ovdje korišteni magnetski držač je profesionalni magnetski držač koji se koristi u industrijskoj tehnologiji pričvršćivanja. Neće ga pomaknuti vjetar, neće se micati ni po kiši, a možete ga čak montirati "naopačke". - 100% pouzdan.
H6 također dolazi s tradicionalnom ručkom koja se može koristiti svugdje gdje nema metalne površine. Jednostavno ih pričvrstite priloženim vijkom za samobušenje, a zatim možete pričvrstiti mrežu protiv insekata pomoću magnetskog držača.Tehničke karakteristike:
Repelent za vanjske glodavce - parkirališta, vrtovi, industrijske hale, garaže, parkovi, podrumi, tavani.

Napajanje: 6V DC
Potrošnja struje: 5mA
Dimenzije 65 x 120 x 55 mm
Ultrazvučni domet do 2000 m2
Radna temperatura: -30 do +70 stupnjeva
- Repelent će odraditi svoj posao i braniti vašu kuću i automobil od glodavaca.

- H6 je toliko moćan da ga ne morate montirati ispod haube vašeg automobila - samo ga pričvrstite na svoje motorno vozilo i postavite na mjesta gdje glodavci uđu ispod haube - obično na otvore kotača. Noću uključite repelent i ugasite ga ujutro. -

- Snažan zvučnik i sustavna uporaba tjeraju glodavce da se udalje od mjesta na kojima se emitiraju valovi. Učinci primjene mogu se vidjeti u roku od nekoliko dana do tjedana. Ovo je maksimalno vrijeme potrebno da glodavci nestanu.

- H6 se može montirati ispod haube automobila i ne zahtijeva vijke, stezaljke ili žice, nema veze s baterijama i radi na automobilima od 12 volti i kamionima od 24 volta.

Karta

Vitalis Đakovo

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
14.06.2024. u 09:12
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2167 puta

Vitalis Đakovo

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska