Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !
  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !
  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !
  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !
  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !
  • FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun  AKCIJA  !

FIFA 18 Standard Edition Xbox One,novo u trgovini,račun AKCIJA !

Cijena
22,43 €
Šifra oglasa: 23296567

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom na Vašu adresu-

Proizvod možete NARUČITI putem telefona ili e-maila u našoj trgovini u Zagrebu

Osiguraj svoj primjerak!

FIFA 18 Standard Edition Xbox One igra,novo u trgovini,račun

Izlazi: 29.09.2017.

Kreiran sa Frostbite engine-om, EA Sports FIFA 18 zamagljuje liniju između virtualnog i stvarnog svijeta, oživljavajući igrače, ekipe i atmosferu svjetske igre. Krećite se s Real Player Motion tehnologijom za otključavanje Dramatičnih Trenutaka u svjetski Najintenzivnijim Atmosferama. Pođite na globalno putovanje s zvjezdanom postavom likova u The Journey: Hunter Returns, te FIFA Ultimate Team, FUT ICONS, koji uključuju Ronaldo Nazário-a i druge nogometne legende, sve u FIFA 18.

Powerd by Frostbite

Pozornost na inovativnost u realnoj akciji, novi nogometni svijet i dubinu likova, Frostbite pomaže u daljnjem zamagljivanju linija između virtualnog i stvarnog svijeta. Koristeći napredne tehnologije zasjenjivanja i okluzije filmskog stila kako bi se poboljšalo renderiranje likova i cjelokupna prezentacija na terenu, FIFA 18 pruža najautentičniju i vizualno najljepšu nogometnu simulaciju ikada.

Kontrola igrača

•Real Player Motion Technology - potpuno novi animacijski sustav ​​koristi položaje putanje koji se podudaraju na svakom okviru slike kako bi se isporučio najresponzivnijii i najfluidniji gameplay ikada. Nove "motion capture" tehnike i "frame by frame" animacije prijelaza osiguravaju da gameplay točno reprezentira stvarnost nogometa. Real Player Motion tehnologija je katalizator za povećane vjernosti u pokretu za svakog igrača na terenu, instantno odvodeći autentičnost na drugu razinu.
•Osobnost igrača - Šest novih arhetipova likova i nova tehnologija mapiranja igrača diferenciraju igrače na terenu kako bi im pružili njihov osobni identitet. Prvi put ikada, pokreti, veličina i atributi iz stvarnog svijeta informiraju kako se igrač kreće, omogućujući vam da osjetite stvarne tendencije najboljih svjetskih igrača. Ronaldo-ov karakteristični sprint, Sterling-ov jedinstveni skok i Robben-ovi pokreti ruku su odmah prepoznatljivi u FIFA 18.
•Novi i poboljšani dribling - U FIFA 18, trćati ćete prema obrambenim igračima sa samopouzdanjem, znajući da najbolji igrači mogu promijeniti smjer u sekundi. Nova mehanika driblanja omogućuje igračima da ubrizgavaju više kreativnosti u 1na1 situacijama. Radite više definiranih dodira, radite čvršća skretanja i eksplodirajte u napad s više dinamike nego ikad prije.
•Responzivnost - Kreativni vještine s loptom, kontekstualni dodiri i ponovno zamišljanje mehaniča kontroliranog dribliranja daju igračima nove mogućnosti pri izgradnji napada u uskim prostorima. Promijenite smjer s lakoćom i osjetite da vaš igrač odgovara situaciji kada izbjegnete obrambenog igrača koji kreće u zaustavljanje napada
•Eksplozivnost - autentične i dinamičke animacije temeljene na brzinama omogućuju vam da eksplodirate brže iz kontroliranih dodira u puni sprint

Stil momčadi i pozicioniranje
•Pozicioniranje novog igrača - S više slobode u pokretu, vaši suigrači pregledavaju teren i reagiraju u skladu s tim; jurišaju naprijed u koordiniranim putanjama ili se kreću u prostor kako bi osigurali stalnu napadačku podršku. Pozicioniranje novog igrača vam daje uravnotežen i rasprostranjen raspored igrača s više mogućnosti u vremenu i prostoru za čitanje igre.
•Stilovi momčadi - Duboki niz autentičnih stilova igranja koji se pripisuju nekolicini timova stavljaju najpoznatije taktike na teren u FIFA 18 - sada u AI odmah ćete prepoznati tiki-taka stil igre nekih od najboljih europskih klubova ili stil visokog pressinga momčadi iz Premier League. Osjetite promjenu u obrambenim i napadačkim pristupima svaki put kada odaberete novi klub ili protivnika.
•Dinamičke brze izmjene - Potpuno nove izmjene na bazi konteksta omogućuju igračima da lako izvrše izmjene igrača bez pauziranja utakmice. Bilo je to propuštena prilika ili potreban odgovor na postizanje zgoditka, možete odmah odlučiti da li je potrebna promjena bez posjeta glavnog izbornika.

Prožimajuća atmosfera
•Regionalna atmosfera - Autentični položaji sunca, filmska atmosfera, karakteristični bočni elmenti terena, autentično emitiranje u La Liga i MLS-u, oštećenja na travnjaku, banneri specifični za stadion i klub, prilagodljivi komentari i promjene kvalitete travnjaka, sve se udružaje za kreiranje najuzbudljivijeg nogometnog iskustva u FIFA 18.
•Dinamična publika - Posve nove individualne reakcije publike i proširena regionalna potpora vas hrani energijom vaših navijača. Slušajte kako se autentični napjevi grade dok napadate, potaknite realna uzbuđenja prilikom postizanja zgoditka, pa čak i vodite interakcije s publikom dok slavite

Dramatični trenuci
•Čudesni golovi - Nova animacija kretanja i završnice otključavaju više fluidnije udarce nogom i glavom, kombinirajući za povećanje potencijal za dramatičnije zgoditke. Player Personality jamči da junaci u igri stoje visoko u najvećim trenucima, češće postižući zgoditke na najbitnijim utakmicama
•Nova kontrola ubačaja - Posve nove kontrole ubačaja pružaju igraču različite mogućnosti stavljanja lopte u okvir, stvarajući dinamične napade. Dodavanje u mjesto, lukovi i prijelazni križevi povećavaju raznovrsnost isporuke kako bi točno odredili napadača.

The Journey: Povratak Hunter-a (PS4/Xbox One/PC)

Svjetska igra vas vodi na globalno putovanje kao Alex Hunter, koji se vraća uz zvjezdanu postavu likova i vrhunskih nogometnih talenata, poput Ronalda i drugih europskih zvijezda. Nakon zapanjujuće prve sezone u Premier League, Hunter dobiva priznanje od najboljih klubova širom svijeta i spreman je istražiti sve mogućnosti koje mu se pruže. Spreman je poduzeti sljedeći korak, njegova budućnost je sjajna, te cijeli svijet samo priča o Hunteru... ali život u nogometu nije uvijek fer. Obilazite nogometni svijet: od ljetnog odmora u Brazilu, do pretpremske turneje u Los Angelesu, Alex Hunter doživljava raznolike nogometne krajolike na istinskom globalnom putovanju.

Glavne značajke:
•Više za igranje - Poglavlja na temelju kratkoročnih ciljeva daju Alexu Hunteru više za igrati dok napreduje kroz drugu sezonu obećavajuće karijere

•Zvijezdana postava - Cristiano Ronaldo vodi popis nogometnih velikana i novih, raznovrsnih likova u zvjezdanoj postavi koja odgovara blockbuster nastavku

•Odluke sa posljedicama - Igrači će se suočiti s većim i težim odlukama koje će mijenjati priču s dugoročnim posljedicama. Oblikujte priču na osobni način donošenjem odluka koje diktiraju karijeru Alexa Huntera i utječu na odnose s likovima na i izvan terena

•Vaš Alex Hunter - Prilagodite izgled Alexa Huntera odabirom njegove kose, tetovaže i odjeće iz niza opcija. Možete čak i odabrati Alexovu dominantnu nogu kako biste bili sigurni da odgovara vašem stilu igre.
•Lokalni multiplayer - Igrajte The Journey kao ekipa putem lokalnog multiplayera i doživite akcije na terenu s prijateljima.
•Novi igrivi likovi - Sada igrači imaju mogućnost doživjeti kratke, samostalne priče s novim igrivim likovima koje Alex susreće tijekom The Journey-a

FIFA Ultimate Team

Ovo je najveća sezona do sada za najpopularniji mode u FIFA serijalu. Pogledajte sve načine na koje možete igrati i zaraditi nagrade za pomoć u izgradnji vaše momčadi iz snova u FIFA 18 Ultimate Team

•Ciljevi - Izvršite dinamične dnevne i tjedne ciljeve u igri ili u novoj popratnoj mobilnoj aplikaciji kako biste zaradili velike nagrade u FUT 18. Od ciljeva upravljanja sa momčadi do dinamičnih in-match izazova, što je teži izazov, to je bolja nagrada koju ćete primiti.
•Izazovi izgradnje momčadi - Izgradite momčadi od igrača u vašem klubu kako biste dovršili izazove i zaradili nagrade u igri. Nove značajke kao što su Combined Player Requirements i Brick Slots stvaraju dublje izazove u FUT 18.
•Championship kanal - Pogledajte reprize punih utakmica od najboljih igrača na svijetu koji se natječu u vikend ligi. Kontrolirajte reprodukciju i kamere kroz utakmice vaših omiljenih profesionalaca kako biste saznali kako igraju i unaprijedite vašu igru.
•Više FUT opreme - Vi ih volite, mi ih volimo. Dizajniran od strane zvijezda zajednice, glazbenih umjetnika i drugih, više FUT setova nego ikad prije bit će sadržano u FUT 18. Osigurajte si najnoviju opremu za igru na terenu!

FIFA Ultimate Team Icons

•Predstavljamo FUT ICONS - Ronaldo Nazário. Ronaldinho, Maradona. Pelé, Thierry Henry, Roberto Carlos, najbolji od najboljih dolaze na FIFA 18 s FUT ICONS na PlayStation 4, Xbox One, PC i Nintendo Switch
•Icon Stories i Ratings - Ikonski igrači iz prošlosti sada imaju jedinstvene kartice s ocjenama koje odražavaju kako su se njihov stil i atributi razvijali tijekom njihovim slavnih karijera. Popis Icons igrača i njihove kartice možete pregledati ovdje.

Squad Battles

Natječite se i zaradite nagrade u potpuno novim single-player Squad Battles. Suočite se s drugim momčadima iz FUT zajednice, zaradite nagrade i napredujte na leaderboards. U Featured Squad Battle, također možete izazvati momčadi nogometaša, pro FIFA igrača i slavne osobe kako biste testirali svoje vještine i izgradili svoj tim.


NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

VAN ZAGREBA ŠALJEMO GLS DOSTAVNOM SLUŽBOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA 33,DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM
Oglas objavljen
03.10.2023. u 11:11
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1543 puta