Komarci zaštita zaprašivanje uređaji za okućnicu

  • Cijena: 1.780 kn
  • Približno: 240 
  • Šifra oglasa: 19371804
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Sisačko-moslavačka
Stanje: novo

Opširnije:

Uređaj CRO FOG mini žuti je idealan za zaštitu od insekata u vašem kućanstvu.
Malih dimenzija, veoma lagan, teži svega dva kilograma, odlično će vam poslužiti u prirodi za vrijeme vaših hobija kao lov i ribolov na izletu, plaži, u vrtu ili prilikom radova u šumi. Piknik na otvorenom će se pretvoriti u nezaboravne uspomene jer uz crofog MOŽETE JEDNOSTAVNO ZABORAVITI NA INSEKTE.
Za zaprašivanje se koristi NEOPITROID PREMIUM ili drugo sredstvo koje je namijenjeno za toplo zamagljivanje, a kao nosač kemikalije - insekticida koristiti se ekološko vazelinsko ili suncokretovo ulje, također i petrolej-ulje za baklje ili svjetiljke a odlično radi i sa dizel gorivom za aute.
U ulje ili naftu dodaje se 5-10% Neopitroida Premiuma, Pertrina ili nekog drugog insekticida za toplo zamagljivanje pomiješa se i sa time se zaprašuje. Sav potrošni materijal dostupan je u prodavaonicama.
Rad uređaja je bešuman, a pali se jednostavnim pritiskom na gumb, nakon paljenja pričeka se 5 do 10 sek, da se zagrije isparivač i zaprašivanje može početi.
Za više informacija možete pogledati ako upišete na google crofog.com , "zaprašivanje komaraca" ima mnoštvo fotki i video zapisa o rukovanju.
Servis i rezervni dijelovi osigurani neograničeno. Uz uređaj dobijete detaljno uputstvo i pisanu garancija na 24 mjeseca
Uz CroFog uređaj zaboravite na komarce i uživajte u ljetu.

Crofog mini CF200: cijena 1775,00kn,


Za više informacija nazovite br: 098 262 100

POGLEDAJTE VIDEO

Kontakt

KOMARCI-ZAPRAŠIVANJE
Adresa
Andrije Hebranga 3
Grad i poštanski broj
44320 Kutina
Županija
Sisačko-moslavačka
Hrvatska
E-mail
crofog@vemamedia.hr