Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Myprotein Thermopure 90 kapsula - 100kn
  • Myprotein Thermopure 90 kapsula - 100kn

Myprotein Thermopure 90 kapsula - 100kn

Cijena
13,27 €
Šifra oglasa: 28356694

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir

Opis oglasa

Thermopure je napredna termogenička formula dizajnirana za pomoć kod mršavljenja. Miješa neke od najmoćnijih prirodnih sastojaka kako bi formirala potentni Thermogenic Blend. Kada se kombinira sa efektivnom dijetalnom rutinom, Thermopure sastojci dokazano smanjuju masti raspoređuju ih drugačije u tijelu.
Jedan od glavnih sastojaka je ekstrakt zelenog čaja (GTE), koji je ekstrakt bogat Catechinom i pokazao se učinkovit u probavljanju masti koje unesemo u tijelo a pri tome povećava razine na kojima tijelo sagorijeva energiju. Thermopure sadrži jedninstveni Thermogenic Blend (Kofein, Malina Ketoni i Kajen ) koji povećavaju metaboličku ratu tijekom treninga sagorijevajuči kalorije. Kako bi se umanjili nemirni efekti uzimanja kofeina uključili smo aminokiselinu L Theanine za više relaksirajučeg osjećaja.
Kako bi vam pomogli postići željene rezultate dodali smo Bioperine® koji osigurava da L Tyrosine, Vitamin B6 i Vitamin B12 budu potpuno iskorišteni i više bio-dostupni. Ovo se odnosi i na sadržaj Kroma koji pomaže reducirati zalihe masti i djeluje kao blagi supresor apetita.
Thermopure je jedini proizvod na tržištu koji sadrži toliko dokazanih sastojaka u jednoj učinkovitoj formuli, čineći tako ovaj proizvod najuspješnijim u ovoj kategoriji.

Ključne prednosti:

-Dokazani sastojci tope masti i pomažu u mršavljenju
-Aktivni sastojci mogu reducirati nuspojave kofeina
-Može povećati razine energije za intenzivne treninge

Upotreba:
Kao dodatak prehrani, uzimajte 2-3 kapsule dnevno na prazan želudac. U dane bez treninga rasporedite dozu na jutarnju, dnevnu i večernju.

POGLEDAJTE I MOJE DRUGE OGLASE!!!
Facebook - https://www.facebook.com/olimp.suplementi

LOKACIJA : Zagreb - Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!!!

Karta

Objekti u blizini

Bada88

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
05.07.2022. u 08:23
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
581 puta

Bada88

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača