• Mega qProtect, Calivita - Protiv starenja, astme, bolesti bronhija
  • Nemoj propustiti priliku!

Mega qProtect, Calivita - Protiv starenja, astme, bolesti bronhija

Cijena
39,90 €
Šifra oglasa: 17965130

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Ginkgo i antioksidansi - protiv starenja, za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, problemi s jetrom
Izuzetna formula ginko bilobe u kombinaciji s još 15 najvažnijih antioksidansa (vitamini, minerali, biljke i aminokiseline). Ovaj nezaobilazni proizvod predstavlja životnu mega zaštitu i idealnog saveznika protiv starenja.

Opis proizvoda
Slobodni radikali, koji nastaju tijekom staničnog metabolima, oštećuju stanične membrane, razaraju molekule DNA i primarni su uzročnici starenja i razvoja plučnih, srčanih i malignih bolesti. Zbog načina života i životne sredine suvremenog čovjeka, organizmu je prijeko potrebna dodatna pomoć u vidu antioksidanasa i zdravog načina života.

Najvažniji antioksidansi su vitamin C i E, beta-karoten i selen. Supstance sa sličnim djelovanjem su koenzim Q10, cink, aktivne tvari ginka, gama-linolenska kiselina, L-cistein, L--glutation i peroksid dismutaza.

U proizvodu Mega Protect, koji u prijevodu znači životna mega zaštita, antioksidativno djelovanje aktivnih tvari se, zahvaljujući njihovom sinergizmu, višestruko pojačava u odnosu na njihovo pojedinačno djelovanje.

Vitamin C ima izraženu antioksidativnu funkciju, povećava pokretljivost leukocita i tako jača imunitet, potiče stvaranje interferona, štiti od stresa i kancerogenih tvari te ima ulogu u pregradnji kolesterola i njegovoj redukciji u krvi.

Vitamin E je antioksidans koji specifično djeluje, kao i koenzim Q10, u zaštiti lipidnih molekula i dijelova stanične membrane od djelovanja slobodnih radikala. Zbog svojih vazodilatornih osobina i djelovanja protiv zgrušavanja krvi štiti srce, a zajedno s vitaminom A štiti pluća od taloženja štetnih tvari. Može značajno olakšati tegobe oboljelih od Parkinsonove bolesti, jer usporava pojavu tremora i simptome gubitka ravnoteže i ukočenost.

Beta-karoten štiti od infekcija dišnih puteva i održava zdravlje kože, vida, kose, zubi i zubnih desni.

Selen usporava starenje tkiva, neutralizira djelovanje različitih kancorenogenih tvari i štiti od nastanka nekih oblika raka. Ublažava pojavu valova vrućine u menopauzi i ostalih tegoba kod žena te dobi.

Ekstrakt zelenog čaja jak je biljni antioksidans. Politenoli koji se u njemu nalaze sprečavaju štetan utjecaj koji slobodni radikali imaju na stanice. Njegovim korištenjem možemo sniziti krvni tlak i razinu šećera u krvi. Učinkovit je i u borbi protiv pojedinih bakterija i virusa, a koristi se u preventivne svrhe pri njezi usne šupljine i zubi.

Ginko je izuzetna biljka koju je Darwin nazivao živim fosilom, a neki današnji primjerci stari su preko 3000 godina. Njezino lišće i sjeme već se stoljećima koriste u staroj kineskoj medicini, prvenstveno za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi. Istraživanja ljekovitih djelovanja ginka ukazuju na njegov snažan antioksidativni učinak, prvenstveno zbog visoke koncentracije flavonoida.

Ginko sadrži kempferol, kvercetin, izoramnetin i druge glikozide, proantocijanidine, terpene neflavonoidnog podrijekla i to: bilobalid i ginkoglide A, B i C, lignine, eterična ulja i taninsku kiselinu.

Ginko poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, djeluje blago antidepresivno, anksiolitički te je koristan za osobe koje pate od migrene.

Olakšava tegobe kod astme, alergija, Alzheimerove bolesti, kao i kod kardiovaskularnih bolesti.
U krvnim žilama djeluje antiagregacijski, odnosno sprečava trombozu. Regulira krvni tlak.

Poželjno ga je koristiti ako postoje problemi s jetrom ili bubrezima, raznim upalama, impotencijom, zujanjem u ušima, slabijim sluhom uslijed starosti, slabljenjem vida, vrtoglavicama i hemeroidima. Pospješuje iskorištavanje glukoze, pa je koristan i za dijabetičare.

Obzirom da općenito utječe na cirkulaciju, korištenje ginka smanjuje neugodnosti vezane uz proces starenja, povećava radne sposobnosti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak kod upale vena.

Ovaj proizvod, sa svojih šesnaest antioksidanasa, predstavlja pravu životnu zaštitu za svaki organizam.
#zdravljevitamini

Sastav jedne tablete:
--Ekstrakt ginko bilobe (std. 24% flavoglikozid) 10 mg
-Ekstrakt zelenog čaja (std. 20% polifenola) 7,5 mg
-Ekstrakt borovnice (std. 25% antocianina) 2,5 mg
-Beta karoten 5 mg
-Retinol 750 mcg
-Likopen kompleks 2,5 mg
-C vitamin 50 mg
-Askorbil palmitat 50 mg
-Tokoferol kompleks 50 I.J.
-Selen 25 mcg
-Cink 4 mg
-Mangan 1 mg
-Koenzim Q10 5 mg
-L-cistein 50 mg
-L-glutation 5 mg
-Alfa-lipoinska kiselina 50 mcg

Doziranje:
-1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

- Pakiranje: 90 tableta

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Calivita preporučuje ovaj proizvod i za:
-EKCEM (kožno oboljenje uz pojavu otoka, crvenila, plikova)
-PSORIJAZA I DERMATITIS
-OČNA MRENA - katarakta (zamućenost očne leće) te zaštita od oksidativnih promjena

Svi proizvodi su načinjeni isključivo iz prirodnih sirovina (bez šećera, soli, konzervansa, aditiva) potpuno prirodni proizvodi.!
Besplatna dostava iznad 45 € 24/48h i savjeti stručnog tima nutricionista. Plaćanje internet bankarstvom / pouzećem, prilikom dostave.
Za manji iznos dostava 4 €.

Svi CaliVita proizvodi posjeduju certifikate FDA, cGMP, svi su dodatno ispitani i odobreni od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Karta

Objekti u blizini

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
23.04.2024. u 15:46
Do isteka još
Oglas prikazan
1254 puta

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska