Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crne boje
  • Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crne boje
  • Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crne boje
  • Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crne boje

Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crne boje

Cijena
436,66 €
Šifra oglasa: 29146014

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Preluk
Stanje
novo

Opis oglasa

Super cijena Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotskog usisavača uz BESPLATNU DOSTAVU.

WEBSHOP kupovina u par jednostavnih koraka: http://bit.ly/RoborockS55_crni

S izvrsnim Xiaomi Mi robotom usisivačem, čišćenje će postići novu razinu učinkovitosti. Xiaomi Mi Robot 2 kao hibridni specijalitet nudi učinkovito usisavanje tla i dovršava svoj rad s pranjem. Prednost Xiaominog novog pomoćnika je velika 2500mAh snažna baterija, koja omogućuje do 2,5 sata čišćenja do 250m2.

Čišćenje postaje lako i ugodno s robotskim usisivačem. Xiaomi MI Robot 2 je opremljen s inteligentnim intuitivnim sustavom, automatski prepoznaje područje promjena i na tekstilnoj površini turbo usisavač će povećati snagu usisavanja.

Robotski usisivač opremljen je s čak 12 senzora, što povećava učinkovitost i brzinu usisavanja površine u vašem domu. Opremljen je laserskim laserom (LDS), oči koje omogućuju skeniranje od 360 °, zajedno s SLAM algoritmom, brzo izračunavaju najučinkovitiji usisni put. Kako bi spriječili pad, osigurani su senzor za udarac, žiroskop, mjerač brzine i ultrazvučni radarski senzor.

Za učinkovito usisavanje, četkica V postavljena je na dnu robota koja doseže 1350 okretaja u minuti. Zajedno s bočnom četkom i Nidec, motor pruža vrhunsku snagu usisavanja do 2000Pa. S osjetnikom za podešavanje, glavna četkica se automatski pomakne prema visini poda, čime čisti tvrdokornu prljavštinu čak i na neravnim površinama.

Možete jednostavno upravljati cijelim radom i postavkama pomoću programa Mi Home. Prilikom prvog korištenja robota možete nacrtati i bojati tlocrt svog doma, a u sljedećem čišćenju možete odabrati željeni dio za čišćenje. Aplikacija vam nudi mogućnost instalacije virtualne zidove koji robotski usisivač neće proći. Mi Robot 2 će se uključiti u određeno vrijeme i započeti s zadacima.

Nova funkcija robotskog usisavača omogućuje pranje poda. Po završetku usisavanja možete dodati vodu u posudu za vodu i već početi pranje. Posebni Bionicni sustav za brisanje poda učinkovito i točno dozira vodu, bez nepotrebnog pražnjenja vode, sustav je odmah prekinut kada robot isključi da ne ostavlja višak vode. Način pranja omogućava bateriju da radi 60 minuta.

Javite nam se: http://bit.ly/RoborockS55_crni

Web trgovina prodavača

Oglas objavljen
30.03.2020. u 14:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1106 puta