• SVJETLOMJER
  • SVJETLOMJER
  • SVJETLOMJER
  • SVJETLOMJER
  • SVJETLOMJER
  • Nemoj propustiti priliku!

SVJETLOMJER

Cijena
34,99 €
Šifra oglasa: 43558251

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

Digitalni svjetlomjer
Koristi se za mjerenje intenziteta svjetlosti
Odlikuje ga brzo vrijeme odziva
Rotirajuća sonda čini ga praktičnim za korištenje
Mogućnost mjerenja razine vlažnosti i temperature okoline
Dobrodošli u naš web shop! Predstavljamo vam digitalni svjetlomjer koji će unaprijediti vaše radno okruženje i olakšati vam svakodnevne zadatke.

Digitalni svjetlomjer Habotest HT603 je nezaobilazan alat za mjerenje intenziteta svjetlosti u rasponu od 0 do 100.000 LUX / 0 do 10.000 FC. Bilo da se bavite elektroindustrijom ili vam je potreban za inspekciju prostorija, ovaj svjetlomjer će se pokazati kao pouzdan partner.

Jedna od njegovih ključnih značajki je brzo vrijeme odziva, što znači da ćete dobiti precizne rezultate mjerenja u tren oka. Rotirajuća sonda čini ga izuzetno praktičnim za korištenje, omogućujući vam da lako prilagodite smjer mjerenja prema potrebama.

No, Habotest HT603 nudi više od samog mjerenja svjetlosti. Ovaj uređaj također može mjeriti razinu vlažnosti i temperaturu okoline, pružajući vam potpunu sliku vašeg radnog prostora.

Neovisno o vrsti svjetiljke koju koristite – bilo da su to fluorescentne, halogene ili žarulje u automobilu, ovaj svjetlomjer će vam pružiti točne podatke o intenzitetu svjetlosti.

Jednostavnoća korištenja ovog svjetlomjera je nevjerojatna. Opremljen je LCD zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem koji vam omogućuje lako čitanje čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Također, obavijesti o niskom stanju baterije omogućuju vam da budete uvijek spremni za rad.

Osim toga, njegova izdržljiva konstrukcija od ABS plastike osigurava otpornost na padove, vodu i prašinu, što znači da možete računati na njegovu pouzdanost u različitim uvjetima.

Svjetlomjer je ekonomičan jer se napaja s tri AAA baterije i automatski se isključuje nakon određenog vremena kako bi se sačuvala energija.

Uz sve ove prednosti, korištenje ovog uređaja će vam olakšati svakodnevne zadatke i osigurati precizne rezultate mjerenja. Kupite svoj digitalni svjetlomjer već danas i unaprijedite svoje radno okruženje!

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
25.04.2024. u 14:55
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
9 puta

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska