• ANEMOMETAR
  • ANEMOMETAR
  • ANEMOMETAR
  • ANEMOMETAR
  • Nemoj propustiti priliku!

ANEMOMETAR

Cijena
39,99 €
Šifra oglasa: 43567337

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

Digitalni anemometar
Lagan, praktičan i prenosiv
Precizno mjeri brzinu protoka zraka i volumen
Opremljen rotorom s 8 lopatica i HD zaslonom u boji
Omogućuje mjerenja u različitim jedinicama
Odlikuje se visokom osjetljivošću
Dobrodošli u naš web shop gdje možete pronaći vrhunski Habotest HT625A anemometar – vaš saveznik u preciznim mjerenjima brzine protoka zraka i volumena. Ovaj funkcionalni uređaj osigurava visoku osjetljivost uz jednostavno rukovanje, čineći ga idealnim izborom za širok raspon potreba.

HT625A dolazi s rotorom koji ima 8 lopatica i visokokvalitetnim HD zaslonom u boji, pružajući vam jasne i precizne informacije. S napajanjem od 3 AAA baterije od 1,5V, ovaj anemometar je spreman za korištenje gdje god vam zatreba.

Jednostavan je za korištenje i lagan za nošenje, što znači da možete izvršiti mjerenja kad god i gdje god vam treba. Bez obzira jeste li profesionalac ili amater, ovaj uređaj će vas impresionirati svojom preciznošću i praktičnošću.

HT625A omogućuje vam mjerenje brzine protoka zraka, volumena i površine zračnog kanala s visokom osjetljivošću. Također možete izvršiti prosječna mjerenja i prilagoditi postavke prema vašim potrebama. S različitim jedinicama kao što su m/s, km/h, milje/h, ft/s i čvorovi, imate fleksibilnost u izboru mjerne jedinice koja vam najviše odgovara.

Uz jasan HD zaslon u boji, lako možete pristupiti važnim informacijama vezanim uz rad uređaja, uključujući i status baterije. Habotest HT625A je praktičan, prenosiv i udoban za korištenje, čineći ga savršenim partnerom u vašim mjerenjima.

Ne dopustite da vas nelagoda uspori – nabavite svoj Habotest HT625A anemometar danas i osigurajte precizna mjerenja gdje god i kad god vam zatreba.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
26.04.2024. u 14:54
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
13 puta

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska