• SUP DESKA F2 COMET BLUE Z ALU VESLOM
  • Nemoj propustiti priliku!

SUP DESKA F2 COMET BLUE Z ALU VESLOM

Cijena
372 €
Šifra oglasa: 41046938

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Sup daska F2 Comet je daska namijenjena obiteljima. Dovoljno je velik i stabilan da ne bude samo za dječju igru. Izrađena od kvalitetnog jednoslojnog dropstich materijala. Set također uključuje aluminijsko sup veslo, torbu i pumpu.

Daska na napuhavanje i aluminijsko sup veslo.
1 godina jamstva.
Odličan izbor za obitelji.


Sup daska poznatog brenda F2. F2 je već desetljećima jedan od najprepoznatljivijih brendova u području vodenih sportova. Usredotočili su se na izradu kvalitetnih jednoslojnih sup dasaka na napuhavanje po niskoj cijeni. Koriste kvalitetne materijale i vodeći su u ovom cjenovnom razredu. Daske su dovoljno velike za nošenje djeteta ili dvoje, što ih čini odličnim izborom za obitelji.

Model Basic je dimenzija 315 x 82 x 15 cm i ima kapacitet od cca 270 L. Ukupna nosivost cca 120 kg, veslač maksimalno 85 kg. Možete napuhati dasku do najviše 16 psi. Ploča je izrađena od visokokvalitetnog dropstitch materijala. Ima dodatne D-prstenove za pričvršćivanje sjedala ili tereta. Ima jedan veći središnji pokazivač smjera koji se može ukloniti i dva manja fiksna pokazivača smjera. Prednja strana također je opremljena elastikama za učvršćivanje tereta. Cijela površina ima dijamantnu EVA bazu za maksimalno prianjanje i udobnost. Trodijelno podesivo veslo, duljine 165-215, pogodno je za veslače do 193 cm visine. Daska ima dodatne ručke s prednje i stražnje strane, tako da je mogu lako nositi dvije osobe.

Jamstvo 1 godina.

U paketu dobivate:

Pumpa sa manometrom.
Torba.
Žmigavac.
3-dijelno sup aluminijsko veslo.
Komplet za popravak.

Karta

Objekti u blizini

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
26.04.2024. u 09:21
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
237 puta

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia