Sjeckalica, mljevenje grana

  • Cijena: 8.900kn
  • Približno: 1.180
  • Šifra oglasa: 4509097
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Stanje: novo

Opširnije:

Sjeckalica za granje i lišće – drobilica za granje – komposteri (priprema za biokompost) – usitnjavači bio mase. Lakopokretan, jednostavan, učinkovit stroj za mljevenje grana smanjenje volumena i čišćenje okoliša, sa povoljnom cijenom, zadovoljit će svakog voćara, maslinara, vinogradara ili vlasnika veće okućnice, te manja komunalna poduzeća za uklanjanje odrezanih grana i nakupljenog lišća.
Stroj je sa 2 funkcije; na ulaznu cijev idu grane do 89 mm promjera (ravne) ili tanje grane sa sekundarnim granama do tog promjera. Na koš idu grane na mljevenje čekićima najveće debljine do 10 mm i to ne puni koš, nego nekoliko - da se ne zaguši sito. Lišće se sipa direktno u koš bez ogranićenja, a slama se baca u manjim rukohvatima, okomito.
Benzinski motor 13 KS, četverotaktni
Težina 90 kg

Umjesto da se brinete o požaru koga paljenjem možete izazvati, proizvedite svoj malč- masu za kompost! Idealno za čišćenje okoliša, te smanjenje volumena i uklanjanje biomase.
Cijena je bez PDV a

Za više informacija posjetite http://www.tehnopan.com/w/uredjaji/komposteri/

USKORO! Razvijamo nove, lako pokretne sjeckalice (40 kg težine), sa motorom 6,5 KS, za okomito ubacivanje tankih grana (vodopija ), lišća i sl. u ulazni otvor, sa usmjeravanjem oko grma ili voćke. Posebno pogodno za održavanje aronije, loze i sl.

Kontakt

TEHNOPAN
Adresa
Prigorska 30
Grad i poštanski broj
10362 Prekvršje, Kašina
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
E-mail
tehnopan@gmail.com