• Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
  • Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
  • Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
  • Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
  • Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
  • Nemoj propustiti priliku!

Aparat za varenje STAHLWERK AC / DC TIG 200 puls ST IGBT

Cijena
875,97 € / 6.600,00 kn
Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Šifra oglasa: 34679111

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Donje Vrapče
Vrsta stroja
Aparat za zavarivanje
Proizvođač
Stahlwerk
Model
AC / DC TIG 200 puls ST IGBT
Stanje
novo

Opis oglasa

AC / DC TIG zavarivanje - Izmjenična (AC) i istosmjerna (DC). zavarivanje i rezanje gotovo svih materijala poput čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija, bakra i mnogih drugih.
Kombinirani uređaj 2 u 1 - TIG i MMA zavarivanje do 200A.
Opsežna pulsna funkcija - TIG PULS - Sprječava izgaranje materijala i smanjuje deformacije zbog topline, posebno prikladno za zavarivanje tankih ploča, čiji se materijal može samo malo zagrijati. Podesivi parametri su: osnovna struja, rad pulsa, frekvencija impulsa, dugi i kratki impuls.
IGBT tehnologija - najnovija tranzistorska tehnologija omogućuje najveću snagu i radni ciklus od 60% pri punoj snazi. Nema transformatora, nema MOSFET-a, modernog IGBT-a.
Lagan i kompaktan dizajn - samo 12,9 kg i dimenzije 455 x 220 x 370 mm. Inovativni IGBT tranzistori štede prostor i težinu u odnosu na staru MOSFET tehnologiju. Nema teškog nošenja!
Visokofrekventno paljenje - omogućuje beskontaktno paljenje i osigurava puno bolje rezultate zavarivanja.
Pametna zaštita od hlađenja i pregrijavanja - moderna tehnologija, ugrađena zaštita od pregrijavanja i hlađenje visokih performansi omogućuju vam postizanje maksimalnih performansi.

2T / 4T (TIG) - određuje kontrolu načina rada i pruža proširenu kontrolu trenutnog protoka. U načinu 2T, visokofrekventno paljenje (HF) ostaje aktivno dok se ne otpusti gumb na baklju. U načinu 4T luk se pali nakon jednog pritiska i otpuštanja tipke. Nakon ponovnog pritiska i otpuštanja, paljenje se zaustavlja.
Startna / završna struja - sprečava praznine (krajnje kratere) na kraju zavara.
Protok plina (TIG) - štiti volframovu elektrodu od prekomjernog trošenja i štiti zavar od oksidacije. Parametar se može postaviti pojedinačno i odvojeno. Označava koliko dugo nakon završetka paljenja plin treba teći.
AC - Ravnoteža (TIG) - promjenjiva je postavka između razbijanja oksidnog sloja (-) i dubljeg prodiranja (+). To pomaže utjecati na svojstva različitih materijala i legura.
Struja zavarivanja / osnovna struja - Dva okretna gumba "struja zavarivanja" i "osnovna struja", dvije različite jakosti struje mogu se postaviti za postupak zavarivanja između kojih se struja zavarivanja uvijek mijenja.
Pulsna dužina - Pulsnom dužinom sada postavljamo koliko dugo struja zavarivanja uzima trenutni intenzitet impulsne struje prije nego što se vrati na normalnu struju zavarivanja.
Učestalost impulsa - Učestalost impulsa određuje koliko se često struja mijenjala naprijed-natrag između dviju postavljenih vrijednosti unutar određenog vremenskog intervala.
Dugi puls - Zavar postaje širi, ulaz topline je veći, a prodor dublji.
Kratki puls - Zavarenim bazenom lakše je upravljati, a opasnost od zavarivanja rupe na ploči manja je.
Nožna papučica - Daljinsko upravljanje strujom preko nožne papučice (nije uključeno). Način nožnog upravljanja daje vam prednost u tome što možete kontrolirati struju čak i tijekom postupka zavarivanja, što vam daje razne mogućnosti za izvođenje zavarivačkih radova. Maksimalna struja podešava se na uređaju. Nožna papučica postavljena je na 10. Kada se pritisne nožna papučica, uređaj se pali slabijom strujom od one prikazane na zaslonu. Nakon što je nožna papučica potpuno pritisnuta, dosežete zadanu maksimalnu struju. Vrijednost na zaslonu se tijekom tog vremena ne mijenja. Primjeri:
- Prikaz maksimalne struje: 100A / struja paljenja pedalom: približno 40A
- Prikaz maksimalne struje: 150A / struja paljenja pedalom: približno 80A
- Prikaz maksimalne struje: 200A / struja paljenja pedalom: približno 110A
Hotstart - Automatsko povećanje napona na startu radi boljih rezultata paljenja.
Anti-stick - Automatsko isključivanje struje zavarivanja u slučaju zalijepljenja elektrode što omogućuje jednostavno uklanjanje. Također sprječava žarenje elektrode.
TIG (volfram-inertni plin) - Zavarivanje inertnim plinovima inertnim / neaktivnim plinovima kao što je Argon 4.6 (99,996%). U zvonu od argona stvara se luk između volframove elektrode i obratka. To topi materijal i bilo koji materijal za punjenje koji se isporučuje. Stvara se šav za zavarivanje.
MMA / Stick elektroda - univerzalni je postupak zavarivanja. Nije potreban zaštitni plin i stoga se može fleksibilno koristiti bilo gdje.
Napomena: Jedinica nije namijenjena za upotrebu u stambenim područjima gdje se napajanje vrši iz javnog niskonaponskog sustava napajanja. Možda će biti teško osigurati elektromagnetsku kompatibilnost u tim područjima zbog provedenih i zračenih smetnji.

Izlazna struja 10-200 A
Radni ciklus 60% na 200 A / 100% na 155 A
Tip zaštite IP21S
Klasa izolacije F
Napajanje 230 V AC (+ -15%) / 1 ~ (jednofazno)
Frekvencija 50/60 Hz
Maksimalna ulazna snaga 28 A
Stvarna ulazna snaga 21,7 A
Težina 12,9 kg
Dimenzije D x Š x V (mm) 455 x 220 x 370
Priključak na mrežu SchuKo-Bauart CEE 7/7
Standardi IEC 60974-1; EN 60974-10 (klasa A

1021

Karta

Storm d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
17.05.2022. u 08:26
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1096 puta

Storm d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska