Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Ucenje njemackog jezika online (Skype)

Ucenje njemackog jezika online (Skype)

Cijena
15 €
Šifra oglasa: 16775933

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir

Opis oglasa

*Sva nastava se održava online, putem Skype-a.

Moj cilj: Na kvalitetan i zanimljiv način podučiti Vas njemački jezik.
Vaš cilj: Unaprijediti znanje njemačkog jezika ili naučiti njemački, jer Vam treba radi posla/preseljenja ili jednostavno želite naučiti novi jezik.

O meni: Njemački učim od njemačkog vrtića, pa nadalje putem različitih škola, praksi i studija i života u Austriji i Njemačkoj. Truditi ću se maksimalno Vam pomoći u učenju! :) Mnogi rezultati i uspjesi polaznika govore sami za sebe.

Individualni ili poluindividualni tečaj općeg ili specijaliziranog njemačkog jezika
Držim instrukcije preko Skype-a za njemački jezik, po individualiziranom programu od samih početaka nadalje. Individualizirani rad znači da se radi ili pojedinačno ili u grupi od dvoje ljudi jer takav način rada polučuje najbrže rezultate. Radi se intenzivno, što znači po dogovoru 2x tjedno ili 3x tjedno po sat i pol (ovisi o Vašim potrebama i motivu učenja), uz pisanje domaćih zadaća i rad kod kuće. Radi se isključivo po odabranim njemačkim knjigama i materijalima koje Vam šaljem. Po potrebi moguće učenje i vikendom. Komunikacija se odvija preko e-maila i Skype-a.

VAŽNO: Posvetiti se učenju što na nastavi, što kod kuće, da niti Vi, niti ja ne trošimo vrijeme (i novac) uzalud. Važno mi je da imamo rezultate i da napredujete u znanju. :-)

Literatura : Knjige i ostali materijali koje Vam pošaljem.

Specijalizirani tečajevi :
1. Gramatički tečaj
Ukoliko imate problema posebno s gramatikom njemačkog jezika, predlažem jednomjesečni (po potrebi) i dulji prilagođeni tečaj gramatike. Fokusirati ćemo se na Vaše ''rupe'' u znanju i pomoću ciljanih gramatičkih zadataka koje Vam šaljem, utvrditi gramatiku, jer je ona osnova dobrog znanja njemačkog jezika.

2. Konverzacijski tečaj
Ukoliko Vam je problem konverzacija, na konverzacijskom tečaju ćemo raditi izabrane tekstove i pomoću čitanja/komentiranja/postavljanja pitanja i odgovaranja, proširiti Vaš vokabular i učiniti Vas sigurnijim u govoru.

3. Priprema za polaganje certifikata
Ako se pripremate za polaganje ispita njemačkog jezika i trebate pomoć prilikom pripreme, raditi ćemo prema ispitima za tu razinu, te pripremati relevantna područja: usmeno izražavanje, pismeno izražavanje, razumijevanje čitanja i slušanje za Vaš najbolji uspjeh.

Prednosti Skype učenja:

1. Učite od kuće,
2. Štedite vrijeme na odlazak do mjesta održavanja tečaja i natrag
3. Individualizirani rad

Cijena :
1. Jedna osoba: 90 min: 30 EUR,
2. Dvije osobe: 90 min: 30 EUR (svaka osoba 15 EUR).


PREPORUKA za učenje : Najbolji rezultati se postižu učenjem u paru zbog konverzacije i zanimljivosti nastave i troškovne efikasnosti.

Ukoliko Vas još nešto zanima, pišite mi na e-mail, rado ću odgovoriti! Veselim se šprehanju s Vama! :)
deutsch.lernen.tamara@gmail.com

Lijep pozdrav,
Tamara

Dodatne informacije

Popis usluga

  • Njemački jezik
Oglas objavljen
07.07.2023. u 22:13
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
9452 puta