Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Nova Herman Miller Aeron stolica, FULL oprema, srednja veličina (B)
  • Nova Herman Miller Aeron stolica, FULL oprema, srednja veličina (B)
  • Nova Herman Miller Aeron stolica, FULL oprema, srednja veličina (B)

Nova Herman Miller Aeron stolica, FULL oprema, srednja veličina (B)

Cijena
1.327,23 €
Šifra oglasa: 35526125

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Split, Dragovode
Stanje
novo

Opis oglasa

Stolica kupljena u Njemačkoj (trgovina Wexim) 03.09.2021. Dostavljena 10.09.2021. Ima 12 godina garancije. Nova, nekorištena i neoštećena. Veličina B (srednja), sve u "grafitnoj" boji. Ima sve dodatke što nudi Herman Miller: Fully adjustable arm rests (black vinyl), Tilt limiter, forward tilt and adjustable tilt tension, Back Support: PostureFit SL.


O Herman Miller Aeron Remastered stolici:

Nova uredska stolica Herman Miller Aeron Remastered donijela je revolucionarne promjene u mehanizmu i kvaliteti kako bi se prilagodila potrebama i navikama poslovnih ljudi današnjice, dok je njen kultni oblik ostao nepromijenjen.

Uz pomoć originalnog ko-dizajnera, Don Chadwicka, svijet je dočekao inovativna rješenja temeljena na najnovijim istraživanjima o ergonomiji, posturi tijela, kvaliteti sjedenja i prilagodljivosti sjedalice svome korisniku.

Sva poboljšanja nove Aeron uredske stolice su dizajnirana da rade zajedno kako bi sveobuhvatno podržavala ljudski oblik. Zonal dual PostureFit i 8Z Pellicle mreža predstavljaju višu razinu ergonomske stručnosti i najsuvremeniju izdržljivost i čvrstoću.

Bilo da sjedite mirno ili se u svome Aeronu krećete, Vaša će kralježnica u samoj srži ostati neopterećena, a dugoročno time i zdrava.
Karakteristike:

- 8Z Pellicle mreža koja pruža udobnost kroz osam različitih zona u sjedalu i naslonu
- Dual posture fit SL – podešavanje potpore lumbalnog dijela kralježnice
- mogućnost podešavanja po visini
- multifunkcionalni rukonasloni
- kotači za tvrde podloge
- sjedište podesivo po dubini
- nosivost 150kg

Dimenzije (cm):

Visina: 106,7
Širina: 68,5
Dubina: 63,5


Herman Miller je s uredskom stolicom Aeron spojio duboko poznavanje dizajna usmjerenog na čovjeka i njegove potrebe. Uredska stolica Aeron Remastered je isključivo napravljena za dugotrajni rad te Aeron sada nudi pametniju raspodjelu težine i suspenziju kroz sustav podrške 8ZPellicle, te podesivi PostureFit SL ™ koji podržava i sakrum i lumbalni dio istovremeno kako bi bolje njegovali prirodni S-oblik kralježnice.

1. 8Z Pellicle
8Z Pellicle pruža neviđenu udobnost kroz osam različitih zona napetosti u sjedalu i naslonu.

2. PostureFit SL
PostureFit SL podupire sakralno područje za njegovanje prirodnog S-oblika kralježnice također podupire zdjelicu i aktivira zdrav položaj sjedenja. Pomoćni jastučić podržava lumbalne regije.

3. Nagib Harmonic ™ 2 tilt
Naslon stolice se kreće s vama prirodno, omogućujući vam da se pomaknete u položaj prema naprijed bez pretjeranog napora i osjećaja promjene položaja, tijekom sjedenja uvijek ćete biti na optimalnoj točki ravnoteže sjedenja.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
09.10.2021. u 18:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
316 puta