• Ivan Vlašić "Moja majka " 50x60cm ulje/platnu
  • Nemoj propustiti priliku!

Ivan Vlašić "Moja majka " 50x60cm ulje/platnu

Cijena
800 kn ~ 106 €
Šifra oglasa: 4994257

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka

Opis oglasa

Uz sliku dobivate certifikat.
Uokviravanje nije uključeno u cijenu, dodatnih 250kn po želji!

Ova slika predstavlja motiv bake koja hrani kokoši, seosku idilu, i mnogo ljudi će u njoj prepoznati baš svoju majku, ili svoju baku.

Ivan Vlašić slikar je koji u svoja unosi mnogo svježine i mediteranskog ugođaja u svoje slike. Pastelni tonovi uljnih boja kojima slika svoje slike daju posebnu senzibilnost; kao da možete osjetiti miris lavandi i lahor vjetra uz more, kada pogledate na njegovu sliku. Vođen svojim putem kroz Dalmaciju i Istru, opčaran njihovom ljepotom koju smjelo prenosi na svoja platna. Svoju neumornu volju i inspiraciju crpi iz svog najvećeg uzora, najvećeg hrvatskog slikara Celestina Medovića, nerijetko slikajući slike po njegovim motivima. Slikarskim se radom bavi već tri desetljeća, i svakim novim radom, sve bolje prikazuje duh mediterana. Za Ivana Vlašića se ne može reći da je hiper realista, jer njegovi motivi lagano u magli pružaju osjećaj mediterana, a nisu samo prekopirani motiv s razglednice. Jer kada pogledate, osjetite duh prostora, želju za prirodom, osječaj predivnog pejzaža, jednostavno osjetite da ste slobodni.

Ukoliko imate neku sliku koju bi dali pod račun za neku našu, procijenili, možda i prodali, restuaurirali, obratite nam se s povjerenjem na 0989268826

CROATIAUMJETNINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
28.03.2021. u 08:38
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
3591 puta

CROATIAUMJETNINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska