Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • prodajem sjeme razlicitih boja pampas trave
  • prodajem sjeme razlicitih boja pampas trave
  • prodajem sjeme razlicitih boja pampas trave
  • prodajem sjeme razlicitih boja pampas trave

prodajem sjeme razlicitih boja pampas trave

Cijena
6,64 €
Šifra oglasa: 22246500

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Crnica

Opis oglasa

prodajem sjeme za pampas travu . pakiranje 500komada 50kn 2000 komada 90kn
Pampas trava (Cortaderia selloana (Schult. & Schult.f.) Asch. & Graebn.) je ukrasna trava iz porodice trava (Poaceae). Travnati busen naraste do 80 cm a cvijet preko 200 cm.
Prirodno je rasprostranjena na području Južne Amerike (Brazil, Argentina i Urugvaj), u Europu je unešena sredinom 19. stoljeća.
Jedna od najpoznatijih ukrasnih trava zbog svoje ljepote, lisni busenovi na vrhovima se okite metličastim cvatovima bijele, crvene plave boje
Otporna je na niske temperature.Sadi se u vrtove ali i u tegle.Voli mnogo sunca,barem 6 sati dnevno,tako najuspješnije raste i boja cvjetova je izrazitija.Cvate od rujna do listopada. .Jednostavna je za sadnju.Možete sjeme posaditi u proljeće, kada prestane prijetnja od smrzavanja, direktno u vrt.Sjeme samo utisnite u zemlju i lagano zalijte,pazeći pri tome da voda ne odnese sjeme koje je vrlo sitno. Još je jednostavnije prethodno navlaženo sjeme utisnite u zemlju u tegle, pa kada nikne busen trave i biljka ojača presaditi je u vrt .

Sjeme šaljemo putem pošte isti ili sljedeći radni dan,plačanje je prilikom preuzimanja.Dostavu plača kupac po cjeniku Hr pošte.

Karta

Oglas objavljen
02.01.2021. u 21:14
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
17630 puta