Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ANALOGBIT - LAPTOP CLEAN - ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJOSTI LAPTOPA
  • ANALOGBIT - LAPTOP CLEAN - ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJOSTI LAPTOPA

ANALOGBIT - LAPTOP CLEAN - ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJOSTI LAPTOPA

Cijena
23,89 €
Šifra oglasa: 27740643

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb

Opis oglasa

Analogbit -ICT servisni centar sa više od 25 godina iskustva

Opširnije:
Popravak pregrijavanja prijenosnog računala
Sva elektronika proizvodi toplinu. Jeste li ikada koristili prijenosno računalo i primijetili ste da je ono postalo vruće? To je uobičajena pojava u prijenosnim računalima jer postoji mnoštvo elektroničkih komponenti smještenih u kompaktnu i mobilnu platformu. Imajući to na umu, većina prijenosnih računala opremljena je s 1-2 ventilatora kako bi se temperatura smanjila. Ovi ventilatori obično su smješteni ispod ili na bočnoj strani prijenosnog računala i moraju biti bez ikakvih prepreka tijekom rada prijenosnog računala.

Simptomi
Mnogi različiti simptomi mogu nastati zbog pregrijavanja u prijenosnom računalu. Evo nekoliko najčešćih:

- Laptop se isključuje iznenadno, neće se ponovno uključiti tijekom određenog vremena (vrijeme mirovanja)
- Laptop počinje postajati spor i ne reagira.
- Laptop nema zaslona, no ipak se uključuje
Ovi simptomi su prevladavajuće pogreške koje vidimo iz pregrijavanja, no toplina može uzrokovati probleme na cijelom prijenosnom računalu. Razlog zbog kojeg se vaše računalo isključuje jest da vaše računalo ima sigurnosnu značajku u bios-u, koja isključuje računalo kako bi se smanjila toplina i potencijalna oštećenja. Drugi nusprodukt pregrijavanja je oštećenje sastavnih dijelova. Toplina polako ubija elektroniku,grafički čip, procesor.


Što možemo učiniti za vas
Prvo i najvažnije, rastavit ćemo Vaše prijenosno računalo i dobro ga očistiti. Uklonit ćemo svu prašinu i naslage s unutarnje i vanjske strane prijenosnog računala kako bismo osigurali što je moguće više ventilacije. Zatim ćemo provjeriti vaše aktivne ventilatore kako bi bili sigurni da rade ispravno i da nemaju stranih predmeta i mehaničkih oštećenja. Naposljetku ćemo zamijeniti svu termalnu pastu na procesoru i grafičkom čipu u prijenosnom računalu kako bismo osigurali najbolju moguću vezu i najbolju moguću zaštitu.
Oglas objavljen
15.02.2019. u 17:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
231 puta