Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)
  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)
  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)
  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)
  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)
  • SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)

SERVIS KLIMA UREĐAJA, POPRAVAK, MONTAŽA 095 7500 418 (radimo vikendom)

Cijena
39 €
Šifra oglasa: 40755653

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Lokacija pružatelja usluge 2
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Gornji grad
Lokacija pružatelja usluge 3
Grad Zagreb, Zagreb - Okolica, Dumovec

Opis oglasa

Broj telefona/SMS/WhatsApp (Ivan Jurić): 095 7500 418
Email kontakt na: centarklimazg@gmail.com

Tražite li stručnjake za servisiranje vašeg klima uređaja? Imate li osjećaj da vaša klima ne radi optimalno ili je možda potpuno prestala hladiti? Mi imamo rješenje za vas!

Naša usluga servisiranja klima uređaja pruža sveobuhvatno održavanje i popravak svih vrsta i marki klima uređaja. Imamo tim iskusnih i certificiranih tehničara koji su specijalizirani za dijagnostiku, servisiranje i održavanje klima uređaja, osiguravajući vam vrhunski rad i učinkovitost vašeg uređaja.

Pružamo sve, od rutinskog održavanja, čišćenja i nadopune rashladnog sredstva, do složenih popravaka i dijelova zamjene. Pomažemo vam da osigurate optimalan rad vašeg klima uređaja, produžite njegov vijek trajanja i uštedite na energetskim troškovima.

Nudimo brzu i učinkovitu uslugu, uz garanciju na sve naše radove. Prepoznajemo koliko je važno da vaš klima uređaj radi ispravno, posebno tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Zato se uvijek trudimo pružiti brz i pouzdan servis, kako biste mogli uživati u hladnom i ugodnom ambijentu.

Nemojte čekati da vaš klima uređaj potpuno prestane raditi prije nego što zatražite servis. Redovito održavanje može spriječiti većinu problema prije nego što postanu ozbiljni.

Kontaktirajte nas danas i dogovorite svoj termin za servisiranje klima uređaja. Pobrinite se za vaš klima uređaj - on će se pobrinuti za vašu udobnost!

Obavljamo kvalitetan servis klima uređaja; čišćenje i odmašćivanje unutarnje jedinice, dezinfekcija unutarnje jedinice, kontrola rada i razine rashladnog plina, kontrola funkcionalne ispravnosti, čišćenje i dezifekcija filtera.

Vrijeme je za pripremu vašeg klima uređaja za novu sezonu! Kada temperature skoče, želite biti sigurni da je vaš klima uređaj spreman održavati vaš dom ili ured ugodno hladnim. Naše stručne servisne ekipe servisa klima uređaja su vam na raspolaganju!

Naše usluge servisa klima uređaja uključuju čišćenje i dezinfekciju unutarnje i vanjske jedinice, provjeru tlaka rashladnog medija, kontrolu ispravnosti električnih sklopova i čišćenje odvoda kondenzata.

Naši stručnjaci za servis klima uređaja dolaze do vaših vrata na području cijelog grada i šire. Kada dođe do kvara na vašem klima uređaju, možete biti sigurni da će vam naši stručnjaci pružiti najbolju uslugu.

Osim toga, prije sezone, potrebno je očistiti filtere za čišćenje zraka i zamijeniti maske ventilatora. Naši serviseri će odraditi ovaj posao za vas, čime ćete biti sigurni da vaš klima uređaj radi optimalno.

Dodatna oprema i pribor kao što su zračne zavjese i kontrola putem Wi-Fi-a može biti uključena u cijenu servisa klima uređaja. Ukoliko je potrebna ugradnja nove klima uređaja, možemo vam omogućiti i tu uslugu.

Naše cijene su konkurentne i fiksne. Bez obzira na vrstu kvara, cijena servisa klima uređaja neće biti veća od navedene. Ako niste sigurni koliko bi mogao koštati servis vašeg klima uređaja, slobodno nas kontaktirajte.

Povrh svega, za sve korisnike naših usluga, nudimo godišnji servis klima uređaja. Redovito održavanje produžava životni vijek uređaja i osigurava njegovu učinkovitost.

Ne čekajte da dođe do kvara, pozovite nas i dogovorite termin za servis klima uređaja. Vaš klima uređaj može vam pružiti samo onoliko koliko mu pružate - redovito održavanje je ključ dugovječnosti i učinkovitosti.

Vjerujte nam, nećete požaliti! Naša stručna ekipa je tu za vas, spremna očistiti, dezinficirati i provjeriti vaš klima uređaj. Nazovite nas i omogućite svojem klima uređaju da hladno i sigurno provodi kroz vruće ljeto. Naš servis klima uređaja specijaliziran je za profesionalno čišćenje i održavanje vašeg klima uređaja. Naše stručnjake možete dobiti na području grada Zagreba, ali i ostalih gradova poput Velike Gorice, Dubrovnika, Splita i Osijeka.

Kvalitetan servis klima uređaja podrazumijeva redovno čišćenje filtera kako bi vaš klima uređaj bio čist od mikroorganizama i pružao vam svjež zrak. Naš servis klima uređaja omogućiti će vam sigurnost i čistoću vašeg doma ili poslovnog prostora.

Redovitim održavanjem vaš klima uređaj neće samo raditi bolje, već će i trajati duže. Ukoliko se ne održava redovito, filteri se mogu zaprljati i postati dom za razne vrste bakterija i gljivica koje mogu utjecati na kvalitetu zraka u vašem domu.

Uz to, naši stručnjaci provjeravaju ispravnost rada unutarnje i vanjske jedinice, rashladnog medija, te kontrole tlaka i temperature. Ako dođe do kvara, imamo sve potrebne dijelove za popravak svih vrsta klima uređaja, od invertera do električne energije.

Naš servis klima uređaja uključuje i dezinfekciju, što je posebno važno za sprječavanje širenja virusa i bakterija. Sve naše usluge dostupne su po prihvatljivim cijenama.

Za kupnju, montažu i servisiranje klima uređaja možete se obratiti nama. Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet.

Ne čekajte da dođe do problema s vašim klima uređajem. Nazovite nas sada i dogovorite dolazak naših stručnjaka na vašu adresu. Vaš klima uređaj treba biti čist i spremiti za svaku sezonu. Za sve informacije, slobodno nam se javite putem mail adrese ili telefona. Hvala što ste odabrali naše usluge!

Dodatne informacije

Čišćenje filtera klima uređaja

Vrijeme je za čišćenje filtera vašeg klima uređaja! Ako primijetite da vaš klima uređaj ne hladi dovoljno ili ispušta neugodan miris, to bi mogao biti znak da je vrijeme za čišćenje filtera.
Vrijeme je za čišćenje filtera vašeg klima uređaja!

Punjenje klima uređaja

Punjenje klima uređaja s rashladnim plinom je ključan dio održavanja vašeg klima uređaja. Usluge punjenja klima uređaja uključuju:

Inspekcija klima uređaja

Ispuštanje stare rashladne tekućine

Provjeravanje curenja

Punjenje rashladnim plinom

Montaža klima uređaja

Jeste li kupili novi klima uređaj i trebate stručnu pomoć za njegovu montažu?

Naša ekipa tehničara je specijalizirana za montažu svih vrsta klima uređaja, bez obzira na marku ili model. Opremljeni smo sa svim neophodnim alatima i opremom.

Dezinfekcija klima uređaja

Dezinfekcija klima uređaja je važan korak u održavanju čistoće i sigurnosti. Postupak dezinfekcije klima uređaja:

Inspekcija klima uređaja

Čišćenje i odstranjivanje filtera

Primjena dezinfekcijskog sredstva

Čišćenje unutarnje i vanjske jedinice

Popis usluga

  • Popravak klima uređaja
  • Montaža klima uređaja
  • Servis klima uređaja
Oglas objavljen
29.07.2023. u 09:25
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1227 puta