Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna
  • Komercijalna ili kućna sauna

Komercijalna ili kućna sauna

Cijena
319 €
Šifra oglasa: 39999714

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska, Donja Stubica, Donja Stubica
Stanje
novo

Opis oglasa

❇️ AKCIJSKA CIJENA: 319 EUR
❇️ STARA CIJENA: 379 EUR

Komercijalna ili kućna sauna za poboljšanje vaše ljepote i održavanje vaše kože.

Odličan je za spa, wellnes i rehabilitacijski centar gdje me mogu koristiti prije raznih terapija, masaža, kiropraktika i dr. kako bi se tijelo i mišići ostavili prije tretmana.

Sklopiva stolica, masažer i grijaća podloga za vašu stopalu pripremljeni su za vas kako biste dobili štedljiv i udoban SPA. Osim toga, šator za saunu ima izdržljivu i vodootpornu FIR tkaninu kako bi se osigurala dugotrajna upotreba. Stoga je nabavite i uživajte u sauni bilo gdje i bilo kada.

- Infracrveni grijač za saunu
- Podesiva temperatura
- Daljinski upravljač
- Sklopivi i prenosivi
- Promišljen dizajn

* Premium Sauna Spa
Nudimo vam prijenosni grijač za saunu s infracrvenim upravljanjem jednostavnim za korištenje, dobru zamjenu za parnu saunu, koja će vam pomoći da se opustite.

* Višestruke funkcije
To je napredna sauna kutija za ublažavanje vašeg umora nakon radnog vijeka pod visokim pritiskom. Opustite se čak i ako se suočite s poteškoćama u svom životu.

* 40 - 75 °C Grijanje
Ova kućna sauna nudi širok raspon temperature za odabir. Uz ugodno grijanje dobit ćete max. 60 min osobni SPA tijekom vašeg slobodnog vremena.

* Digitalni upravljač
Priložen i vidljiv zaslon na daljinskom upravljaču za obavještavanje o radnom statusu saune, jednostavno podešavanje načina grijanja putem ručnog upravljača.

* 1-minutna upotreba i pohrana
Osobni šator za saunu lako se postavlja i sprema, štedeći vaše vrijeme i prostor. Osim toga, lagani dizajn omogućuje vam da ga ponesete bilo gdje za trenutno opuštanje. Može se koristiti iu salonima za masažu prije masaže kako bi se mišići pustili.

* Prednosti
Ova infracrvena sauna prijenosni grijač sauna ima promišljene detalje koji zadovoljavaju sve vaše potrebe. Uživajte u parnoj masaži sa svim aparatima koje nudimo.

Tehnički podaci:
Model: VV-SP-680
Napon: 220V
Snaga: 680W
Temperatura raspona: 40-75 °C
Vrijeme: Max. 60 min
Veličina predmeta: 80 x 70 x 99 cm
Težina artikla: 8,5 kg
Sadržaj paketa:

1 x šator za saunu
1 x prostirka za grijanje stopala
1 x sklopiva stolica
1 x masažer
1 x daljinski upravljač
1 x kabel

Značajke i pojedinosti

- Infracrvena grijalica za saunu: Napon: 220V; Veličina artikla: 2,6 x 2,3 x 3,2 stope (80 x 70 x 99 cm). Obično primaju 1 osobu istovremeno. Ova prijenosna grijalica za saunu koristi infracrvenu tehnologiju, smanjujući potrošnju vode i postižući učinke uštede energije u usporedbi s drugim proizvodima. Nakon napornog posla, uzmite udobnu saunu kod kuće kako biste se oslobodili umora, zadržali ljepotu, poboljšali osobnu njegu, mršavili i poboljšali kvalitetu sna.
- Podesiva temperatura: Raspon: 40-75 °C; Vrijeme: 1-60 min. Ova visokokvalitetna kutija za saunu omogućit će brzo zagrijavanje za samo 5 minuta. Njegova snažna snaga od 680 W pomaže doseći maks. 75 °C za vaše prekrasno opuštanje. Možete nasumično podesiti temperaturu prema vašim potrebama.
- Daljinski upravljač : Nudimo vam inteligentni upravljač s prekidačima za promjenu temperature i vremena kućne saune za vaš bolji osjećaj. Osim toga, sa zaslona možete praktično znati status grijanja. Napomena: Daljinski upravljač također mijenja temperaturu grijaće prostirke.
- Sklopiv i prijenosan: naš prijenosni kućni spa napravljen je od meke tkanine koja se može brzo i jednostavno postaviti i sklopiti. Spremanje i nošenje koje štedi prostor. Bez obzira gdje se nalazite, ovaj šator za saunu uvijek donosi opušteni i radosni osobni SPA u bilo koje vrijeme, računajući vaše troškove za odlazak u sobu za paru. Savršeno za vašu kućnu upotrebu, putovanja, poslovna putovanja, itd.
- Promišljeni dizajni: Dobra za vašu dugotrajnu upotrebu, osobna sauna ima izdržljivu vodootpornu FIR tkaninu, koja učinkovito skuplja grijaću paru. Stavite svoj daljinski upravljač ili telefon u skriveni džep kako biste dobili udobnost. Štoviše, otvori s patentnim zatvaračima pomaže vam da gledate TV, čitate i radite bilo što bez problema. U paketu su stolica, podloga za noge i masažer.
____________________________________
*** SIGURNA I POVOLJNA KUPNJA !

❇️ KONTAKT:

☎️ TELEFON: 099/2101 901 (poziv, SMS, Viber ili WhatsApp)
- Porukom preko Njuškala

❇️ DOSTAVA:

* Dostava od 8-12 dana.
Trošak dostave snosi kupac.
Dostavljamo GLS-om (8 EUR).

POTREBNI PODACI ZA SLANJE; Ime i prezime, grad-mjesto, poštanski broj, broj mobitela i e-mail adresa.

✅ NARUČITE PROIZVOD PUTEM NAŠE WEB SHOP STRANICE -> https://albatroos.hr/

✅ Zapratite našu online trgovinu. https://www.facebook.com/search/top/?q=Albatroos

✅ ! ! ! POGLEDAJTE NAŠE OSTALE OGLASE KLIKOM NA "Svi oglasi ove trgovine" ! ! !

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
15.10.2023. u 23:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
391 puta