• PORCULANSKA ŠALICA NEW BONE 350 mL - ZLATNI DEKOR
  • Nemoj propustiti priliku!

PORCULANSKA ŠALICA NEW BONE 350 mL - ZLATNI DEKOR

Cijena
3,50 €
Šifra oglasa: 40980908

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Sračinec, Sračinec
Stanje
novo

Opis oglasa

Šalica New bone je artikl koji spaja izdržljivost, kvalitetu i eleganciju. Izrađena od visokokvalitetnog new bone porculana, ova šalica će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Jedan od istaknutih atributa ove šalice je njezin zlatni dekor u obliku listova. Zlatni detalji pružaju dodir luksuza i sofisticiranosti, čineći šalicu vizualno privlačnom. Listovi ukrašeni zlatnim dekorom donose eleganciju i šarm, stvarajući jedinstvenu estetiku koja će oplemeniti svaki trenutak u kojem uživate u svom omiljenom napitku.

Bilo da je riječ o opuštajućem jutarnjem ritualu, druženju s prijateljima ili posebnim događajima, ova šalica će dodati poseban šarm vašem iskustvu.

Osim svoje estetike ova šalica je izuzetno izdržljiva i kvalitetna. New bone porculan je poznat po svojoj otpornosti na oštećenja i lomove, čineći je dugotrajnom investicijom. Možete biti sigurni da će ova šalica zadržati svoj sjaj i kvalitetu kroz mnoge užitke ispijanja napitaka.

Bez obzira na prigodu, ova šalica će vam omogućiti da uživate u vašim omiljenim napicima s dodatnom dozom elegancije i stiliziranosti.

Nije pogodna za perilicu i mikrovalnu.
Zapremnina: 350 ml

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Bima Shop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.05.2024. u 11:42
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
84 puta

Bima Shop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi