yorkshire terrier jorkširski terijer yorkie yorkshire terrier mini

  • Cijena: 7.000 kn
  • Približno: 942 
  • Šifra oglasa: 26077284
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Osječko-baranjska, Osijek, Vatrogasno naselje
Mikročip psa: 900032001808726
Mikročip majke psa: 191100000864018

Opširnije:

Leglo slova R

Oštenjeni 30.03.2019.godine.
U leglu je ostala slobodna još jedna ženka koja će biti izrazito mala (ženka u odrasloj dobi biti će oko 1. 5 kg).
Vrlo su znatiželjni, hrabri i uvijek spremni na svaku avanturu. Ipak, to je jedna od najljubaznijih, najneagresivnijih te najzaigranijih pasmina. Lako uče i treniraju, tvrdoglavi su i zahtijevaju punu pažnju svojih vlasnika te energično brane svoj teritorij (stan). Pasmina koja nema mirisa i nema opadanje dlake. Idealan ljubimac za stan i za igru s djecom. Ova vrsta psa je hipoalergenska. Lako se prilagođava i starijim osobama i mlađim. Osvajaju svojom umiljatošću, slatkoćom i energijom "malog ratnika". Ne postoji kategorizacija toy, mini, srednji ili veliki već samo Yorkshir terrier koji su u standardu do 3,2 kg.
VRLO JE ODAN SVOM VLASNIKU!

Leglo dolazi iz uzgajivačnice GOLD HEART OF SLAVONIA, registrirana u IHR e. V. u Njemačkoj , te kao takva podliježe strogim Europskim standardima. Također smo osposobljeni za uzgoj kućnih ljubimaca, za što posjedujemo potvrdu, a sve prema novim zakonima u RH.

Oba roditelja su naši ljubimci.
Otac je chocholate yorkshir terrier i težak je 2,4 kg (otac Ava from lions heart of york, koja je JCH Bih, JCH Srb,, WORLD WINNER 2019- Budapest).
Majka je golddust yorkshir terrier i jedina kao takva u Hrvatskoj, teška je 1,8 kg.
Po odlasku od roditelja isti će posjedovati IHR Njemački rodovnik (Internationaler Hundefreunde aller Rassen), EU putovnicu, veterinaski pregledani, cjepljeni i mikročipirani. U novi dom dolaze očišćeni od parazita, naučeni na vršenje nužde na podlošku, socijalizirani.
Sa štenetom dolazi transporter torba, paket hrane Royal Cannin i dekica kako bi se lakše odvojio od majke. Također po preuzimanju vašeg ljubimca mi smo i dalje tu za vas i bilo kada nas možete kontaktirati.

Možete nas kontaktirati na viber ili email: slavonia.kennel@gmail.com

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
31000 osijek
Županija
Osječko-baranjska
Država
Hrvatska