• The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun
  • Nemoj propustiti priliku!

The Witcher 3:Wild Hunt GOTY PS4 igra,novo u trgovini,račun

Cijena
27 €
Šifra oglasa: 15454576

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

SAT MEDIA d.o.o Slavonska 33,Donja dubrava,trgovina i specijalizirani servis http://www.satmedia.hr

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom na Vašu adresu-

Proizvod možete naručiti putem telefona,e-maila,te preko web shopa http://www.satmedia.hr ili kupiti direktno u našoj trgovini u Zagrebu,Slavonska 33

Dio smo službene distributivne mreže Sony PlayStation® branda u Hrvatskoj !

Osiguraj svoj primjerak!

Kupnjom igre dobivate svih 16 besplatnih DLC-a

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition objedinjuje osnovnu igru i sav dodatni sadržaj objavljen do danas:

•Uključuje Hearts of Stone and Blood & Wine ekspanzije, koje nude masivnih 50 sati dodatnog pripovijedanja, kao i novih značajki te nova područja koja proširuju svijet za više od trećine
•Daje pristup svim dosad objavljenim dodatnim sadržajima, uključujući i oružja, oklope, sporedne misije, načinima igre i novim Gwent kartama
•Sadrži sve tehničke i vizualne nadogradnje, kao i novo korisničko sučelje u potpunosti redizajnirano na temelju povratnih informacije od članova Witcher zajednice

The Witcher 3: Wild Hunt je pričom vođenja, RPG igra otvorenog svijeta, postavljena u vizualno zapanjujućem fantasy svijetu, punom značajnih izbora i dojmljivih posljedica. U The Witcher igrate kao profesionalni Monster Hunter, Geralt od Rivia, zaduženog za pronalaženje dijeteta proroštva u ogromnom otvorenom svijetu bogatom trgovačkih gradova, vikinških gusarskih otoka, opasnih planinskih prolaza i zaboravljenih špilja, slobodnih za istraživanje. Ovo epsko putovanje, u ratom opustošenom svijetu, neizbježno će vas suprotstaviti sa neprijateljem mračnijim i opakijim nego bilo što s čime se čovječanstvo dosada suočilo - Wild Hunt.

Razvijte jedinstvene Witcher vještine kako bi prilagodili gameplay prema vašim željama; lovite krvožedna čudovišta i razvijajte svoje karakteristične borbe strategije; koristite moćnu borbenu magiju; i ubijajte svojim putem do pobjede u doista neograničenom otvorenom svijetu. Šetajte, plivajte, jašite i jedrite; upustite se na legendarne zadatake i prikupiti epski plijen. Preuzmite kontrolu: idite bilo gdje, učinite bilo što!

Svijet gori, kako car Nilfgaard-a probada kroz srca kraljevstva na sjeveru. Geralt od Rivia je progonjen od strane neprijatelja lišenih milosti - Wild Hunt, mitska kavalkada mrtvački jahača, vjesnici propasti i uništenja, sposobni za uništenje cijelih naselja preko noći. Potaknut dubokim osobnim ciljem, Geralt mora navigirati kroz labirint neprijateljskih snaga kako bi pronašao i zaštitio onog opisanog u drevnom proročanstvu.

Surov i nemilosrdan svijet, u kojem se pustolovina zbiva, postavlja nove standarde u pogledu veličine, složenosti ekosustava i smislene nelinearnosti. Iskusite realne cikluse dana i noći, promatrajte vremenske promjene koje utječu na gameplay i pokorite bujno okruženje pomoću tajne Witcher nauke.

Glavne značajke:

Igrajte kao visoko obučeni Monster Slayer za najam

•Školovani od ranog djetinjstva i mutirani kako bi stekli nadljudske vještine, snagu i reflekse, Witcheri su nepovjerljiva protuteža čudovištima opustošenom svijet u kojem žive.
•Jezovito uništite neprijatelje kao profesionalni Monster Hunter naoružan s nizom nadogradivih oružja, mutirajućih napitaka i borbenih magija.
•Lovite širok izbor egzotičnih čudovišta, od divljih zvijeri koje vrebaju planinskim prolazima do lukavih nadnaravnih predatora koji vrebaju u sjeni gusto naseljenih gradova.
•Investirajte svoje nagrade kako bi nadogradili svoja oružja i kupili prilagođeni oklop ili ih spiskajte na u konjske utrke, kartaške igre, borbe šakama i drugim užitcima koje noć donosi.

Istražite moralno ravnodušan otvoreni svijet fantazije

•Izgrađen za beskrajnu avanturu, masivni otvoreni svijet The Witcher-a postavlja nove standarde u pogledu veličine, dubine i kompleksnosti.
•Putujte fantastičnim otvorenim svijetom: istražujte zaboravljene ruševine, špilje i olupine, trgujte s trgovcima i kovačima u gradovima, te lovite preko otvorenih ravnica, planina i mora.
•Nositi se s izdajničkim generalima, opakim vješticama i korumpiranim kraljevstvom kako bi pružali mračne i opasne usluge.
•Donesite izbore koji nadilaze dobro i zlo, te se suočite sa dalekosežnim posljedicama.

Pronađite dijete proročanstva

•Prihvatite najvažniji ugovor do sada i krenite u potragu za dijetetom proročanstva, ključ za spas ili uništenje svijeta.
•U vrijeme rata, pronađite dijete proročanstva, dnevno oružje moći koje su predvidjele drevne vilenjačke legende.
•Borite se protiv divljih vladara, duhova divljine, pa čak i prijetnje izvan vela - svi namjereni na kontroliranje svijeta.
•Odredite svoju sudbinu u svijetu koji možda nije vrijedan spašavanja.

Potpuno ostvarenje nove generacije

•Izgrađen isključivo za novu generaciju hardvera, REDengine 3 čini svijet The Witcher-a vizualno nijansiranim i organskim, pravom realnom fantazijom.
•Dinamički vremenski sustavi i dan/noć ciklusi utječu na to kako se građani gradova i čudovišta divljine ponašaju.
•Bogata izborima u priči, kako u glavnoj tako i u podradnji, ovaj veliki otvoreni svijet je pod utjecajem igrača kao nikada prije.

The Witcher 3: Wild Hunt Standard edition sadrži:

•Primjerak Witcher 3: Wild Hunt igre
•Lijepa, detaljna mapa u igrinog svijeta
•Skup jedinstvenih The Witcher 3: Wild Hunt naljepnica

Sve narudžbe, prije i nakon objavljivanja igre, ispunjavaju uvjete za dobivanje svih 16 besplatnih DLC-a - nakon objavljivanja igre, DLC paketi će biti objavljeni redovito na PlayStation Network (za PS4 igrače), Xbox Live (za Xbox One igrače) i Steam (za PC igrače).

Bonus saržaj:

Besplatni DLC program za Witcher 3: Wild Hunt se sastoji od 16 potpuno besplatno DLC-eva koji će biti na raspolaganju za svakog igrača koji posjeduje primjerak igre za PlayStation 4, Xbox One i PC.

U srijedu, 20. svibnja 2015- godine, CD Projekt Red će objaviti prvi paket DLC-a (dva od planiranih 16) - the Temerian Armor Set i set brada i frizura za Geralt-a, protagonista igre. Nakon tog datuma, DLC paketi, koji će se sastoji od dva DLC-a, će biti objavljeni redovito svaki sljedeći tjedan, potpuno besplatno. Igrači imaju pravo na besplatne DLC-eve, bez obzira jesu li prednaručili igru ili ju kupili nakon lansiranja.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE ZAGREBAČKE,PRIVREDNE,ERSTE BANKE,DINERS,AMERICEN

ZA VIŠE INFORMACIJA O NAČINU PLAĆANJA NA KARTICE I CIJENAMA NAZOVITE U TRGOVINU !

NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

VAN ZAGREBA ŠALJEMO GLS DOSTAVNOM SLUŽBOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA ULICA 33
DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
www.satmedia.hr
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM!

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

SAT MEDIA d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
01.04.2024. u 11:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1941 puta

SAT MEDIA d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska