• LIMENE PLOČE IZRADA PO MJERI!
  • Nemoj propustiti priliku!

LIMENE PLOČE IZRADA PO MJERI!

Cijena
8,75 €
Šifra oglasa: 40916022

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
novo

Opis oglasa

8,75€/m2

Više info na 0992147577

!!!AKCIJA!!!

Izrada po mjeri.

Trapezni lim, T20, T40, Limene ploče imitacija crijepa dostupno u svim bojama

Savršeno rješenje za kuću, vikendicu, garažu, štalu, ili bilo koji drugi objekt.

Trapezni lim je popularan materijal koji se često koristi u građevinarstvu za pokrivanje krovova, zidova i drugih površina. Ovaj materijal je izrađen od čeličnog lima, koji je valjan u oblik trapeza, zbog čega ima i naziv trapezni lim. Trapezni lim se koristi kao zamjena za tradicionalni crijep, jer je jeftiniji, lakši i lakše se montira.

Trapezni lim se može kupiti u različitim veličinama i debljinama, što ga čini prilagodljivim za različite potrebe i uvjete. Također se može kupiti u različitim bojama, što omogućava da se prilagodi izgledu postojeće građevine ili novog objekta koji se gradi. Osim toga, trapezni lim se može proizvesti s dodatnim slojevima za dodatnu zaštitu od korozije i drugih štetnih utjecaja.

Limena imitacija crijepa je također popularan materijal za krovove i druge površine. Ovaj materijal je izrađen od čeličnog lima koji je oblikovan u crijepoviti oblik i obojen je tako da izgleda kao tradicionalni crijep. Limena imitacija crijepa je često lakša i jeftinija od pravog crijepa, ali ima sličan izgled. Ovaj materijal se lako postavlja, a također je otporan na vremenske uvjete i koroziju.

Oba materijala, trapezni lim i limena imitacija crijepa, imaju niz prednosti. Prvo, oba materijala su izdržljiva i dugotrajna. Izrađeni su od čelika koji je otporan na koroziju, pa su otporni na vremenske uvjete i štetne utjecaje. Ovo ih čini idealnim izborom za područja s visokom vlagom, obilnim snijegom ili jakim vjetrom.

Drugo, oba materijala su laganija od tradicionalnih krovnih materijala, što olakšava transport i ugradnju, a također smanjuje troškove prijevoza i rada.

Treće, oba materijala se lako održavaju. Površine se lako čiste i peru vodom i sapunicom, što pomaže u održavanju čistoće i sjaja.

Četvrto, oba materijala su ekološki prihvatljiva jer se mogu reciklirati i ponovo koristiti, što smanjuje količinu otpada i čuva prirodne resurse.

Konačno, oba materijala su ekonomična. Ovi materijali su jeftiniji od tradicionalnih krovnih materijala i mogu uštedjeti novac.

NAZOVITE DANAS! AKCIJA!

Karta

Michael

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Kobiljačka cesta 8, 10361 Sesvetski Kraljevec, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
20.05.2024. u 13:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
516 puta

Michael

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Kobiljačka cesta 8, 10361 Sesvetski Kraljevec, Grad Zagreb, Hrvatska

Povezani oglasi