Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Wharfedale TCT 35 (moguće zamjene)
  • Wharfedale TCT 35 (moguće zamjene)

Wharfedale TCT 35 (moguće zamjene)

Cijena
650,34 €
Šifra oglasa: 30526063

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Šestinski dol
Stanje
novo

Opis oglasa

Izvrsno boutique class pojačalo.

Dizajnirao čovijek zvan Steve Grindrod koji je bio direktor odjela za dizajn i sheme u Marshallu 27 godina, a zatim 9 godina u VOXu (da, riječ je o Marshall i Vox pojačalima i to je baš taj čovijek koji je došao negdje poslije početaka Marshall Amplifiers i stvorio JCM900 itd.), dakle njegov proizvod, koji proizvodi IAG (Ista tvrtka koja stoji iza legendarnih Wharfedale zvučnika).

Pojačalo 35W, 2x 6L6 u izlazu, dakle pravi full lampaš i 12" 75W zvučnik vlastite proizvodnje sa velikim magnetom.

U svakoj mjeri se može kositi sa Marshallom ili Fenderom, imam i Marshala i Fendere i znam o čemu pričam, naravno, stvar je ukusa, ali je super pojačalo za rokačinu.

Cijena nije fiksna ali ni pretjerano labilna, zamjene za Gibson, Fender (gitare generalno) itd. (može i radovi majstora).
Otvoren za razne kombinacije.

Pojačalo je stvarno vrijedno probe i treba ih se isprobat prije nego što donesete loše predrasude i ikakva razmišljanja šta je i kako zvuči.
Također imam i glavu (head).
U studiju ga sviraju Divlje Jagode, Emmanuel, kao i razni drugi bendovi.

Stanje: izvrsno.

tag:
fender, gibson, les paul, sg, guitar, gitara, prs, epiphone, randall, marshall, laney, vox, hiwatt, qrich, dagnall, mullard, tungsol, ernieball, stratocaster, telecaster, 355, 335, piano, music, albion, wharfedale, hifi, ploce, lp, ep, gibson, studio, musicshopno1, muziker, francmusicshop, auteh, player.hr, provox, glazbenaškrinja

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
28.12.2023. u 19:02
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3247 puta