• Pekarska pec VapoTech Realforni
  • Pekarska pec VapoTech Realforni
  • Pekarska pec VapoTech Realforni
  • Nemoj propustiti priliku!

Pekarska pec VapoTech Realforni

Cijena
19.600 €
Šifra oglasa: 39123632

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar - Okolica, Brezovac
Stanje
novo
Razgledavanje putem video poziva
Da

Opis oglasa

VapoTech kombinuje vrhunske performanse pečenja VapoReal peći sa današnjim potrebama za kompaktnim dimenzijama, fleksibilnošću temperature peći i niskom potrošnjom energije najnovije tehnologije i tipologije pečenja hleba.
Zahvaljujući dobro testiranom zagrevanju parne cevi, novi VT2, najnovija evolucija u seriji VapoTech, idealan je partner u savremenom pravljenju hleba. Ovaj model koristi najmanje tri kanala za distribuciju toplote najnovijeg dizajna, prva dva u vatrostalnom materijalu, jednostavno najbolje za robusnost i izolacioni kapacitet, a treći, zahvaljujući svom malom poprečnom preseku, ubrzava dim, tako da postiže dodatnu razmenu toplote i garantuje izuzetno nisku potrošnju energije. Pored toga, kosi prolaz prvog kanala omogućava da peć postigne maksimalnu uniformnost u pečenju. Podignuta podloga na kojoj se nalazi peć omogućava da se peć pomakne, čak i kada je u potpunosti sastavljena, te time pruža maksimalnu vremensku fleksibilnost.
Konstrukcijski materijali su najvišeg kvaliteta: AISI 304 nerđajući čelik, prekidač za podešavanje i zatvaranje dima, specijalni razdelnici između komora, praktične poluge za otvaranje vrata, kao i izvanredan standardni i opcioni pribor. Sve to čini Real Forni VapoTech VT2 peć sigurnim i pouzdanim radnim partnerom.
Posebno se ističe integrisana ručna utovarna lopata S2 koja se isporučuje kao dodatna oprema. Zahvaljujući svojoj težini, lako se rukuje.
PROFESIONALNA PEKARSKA, POSLASTIČARSKA I UGOSTITELJSKA OPREMA
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > PIN OUTLET doo < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < <
Uzveće-Bogatić, Andrije Vojinovića 55

Osnovna delatnost nam je uvoz, prodaja, servis pekarske, poslastičarske i ugostiteljske opreme.


Višegodišnje iskustvo od 1999. godine, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata u zemlji i inostranstvu su garancija kvaliteta našeg poslovanja. Posedujemo kompletan asortiman mašina, uređaja, neutranlnih elemenata i prateće opreme renominarnih svedskih proizvođača, lidera u proizvodnji pekarske, poslastičarske i ugostiteljske opreme za koje smo ovlašćeni uvoznici i serviseri.

U našoj ponudi koja je izložena na 2000m2 se mogu kupiti većinom NOVI uređaji, kao i polovni koji su strogo birani, remontovani, u savršenom stanju, određenih namena. Na svu našu opremu dobijate garanciju o kojoj se brine naš tim stručno obučenih servisera, kako bi se mašine pravilno pustile u rad i održavale. Za svu opremu imamo kompletan asortiman rezervnih delova koje ugrađujemo, obezbeđujemo i nakon garantnog roka.



Pregledom KP izloga možete videti većinu naše ponude , informacije oko dodatnog asortimana cena i detalja o mašinama možete dobiti kontaktom na dole navedene načine:

Telefonom : 065/55-06-011, 060/55-06-011 Viber, WhatsApp

Posetiti nas na adresi: Andrije Vojinovića 55, Uzveće-Bogatić

mail: sale. pinoutlet@gmail. com

NAPOMENA:
Naznačene cene su bez PDV-a ( na cenu se prilikom formiranja fakture dodaje stopa PDV-a od 20%).

Karta

Pin Outlet - Pekarski Strojevi i Oprema

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Vidikovac 180, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska
  • Web adresa: https://pekarskemasine.com/
Oglas objavljen
16.08.2023. u 11:25
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
403 puta

Pin Outlet - Pekarski Strojevi i Oprema

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Vidikovac 180, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska
  • Web adresa: https://pekarskemasine.com/