• TROTEC TTK 28 E odvlaživač zraka
  • TROTEC TTK 28 E odvlaživač zraka
  • Nemoj propustiti priliku!

TROTEC TTK 28 E odvlaživač zraka

Cijena
180 €
Šifra oglasa: 39818691

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Martinovka
Stanje
novo

Opis oglasa

TROTEC TTK 28 E – Tako mali da stane bilo gdje. Toliko lagan da se može fleksibilno koristiti. Tako dobro opremljen da svladava sve zahtjeve. Odvlaživač zraka TTK 28 E je posebno razvijen za male grijane prostorije – i impresionira svojim visokim učinkom.
Otvor za vodu omogućuje jasan pogled na spremnik za vodu, tako da u svakom trenutku možete vidjeti razinu.

Trotec odvlaživač zraka TTK 28 E
Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenziijama, TROTEC TTK 28 E može naći svoje mjesto i u najmanjim sobama, gdje može obavljati svoj posao i tako održavati ugrijane sobe ili urede do 15 m² suhim.

Zahvaljujući ugrađenom higrostatu, možete sami odabrati željenu vlažnost zraka od 40, 50 ili 60% a sustav za odvlaživanje će automatski održavati željenu razinu vlage. Čim se postigne potrebna razina vlage, kompresor se sam isključuje. Ventilator se nastavlja okretati. Ako se prekorači potrebna razina vlage, uređaj se automatski aktivira. Kao drugi način rada dostupno je trajno odvlaživanje. LED prikaz na gornjoj strani prikazuje trenutačno odabran način rada.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili funkcijom memorije), uređaj se ponovno pokreće s prethodno odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovo dostupno. To znači da je odvlaživač također prikladan i za korištenje s timerom.

Mali odvlaživač zraka s iznenađujuće velikim performansama

Odvlaživač zraka TROTEC TTK 28 E nudi praktične značajke kao što je filtar za zrak koji se može prati. Držač kabela i utikača, kao i uvlačiva, praktična ručka za nošenje i upravljivi kotači olakšavaju premještanje iz jedne prostorije u drugu. Sve funkcije mogu se postaviti brzo i jednostavno na preglednoj i intuitivnoj upravljačkoj ploči.

Naravno, integrirani drenažni priključak također omogućuje TTK 28 E kontinuirani rad bez nadzora – idealno rješenje za kontinuiranu upotrebu u hobi sobama ili kućama za odmor, na primjer, gdje se spremnik ne može redovito prazniti.

Nježno sušenje rublja s odvlaživačima
Osim za odvlaživanje zraka u prostoriji, odvlaživač se može praktično koristiti za sušenje rublja – kao potpora ili kao potpuna zamjena za klasičnu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (poznata i kao način sušenja tkanine ili SuperDry funkcija) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom.

Odvlaživači zraka imaju prednost jer se rublje suši nježno, baš kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima dulji životni vijek nego kod konvencionalnih sušilica rublja i uz znatno manju potrošnju energije.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od čistog sušenja na zraku, rublje postaje mnogo mekše i ugodnije za nošenje na koži.

Sušenje rublja moguće je i s odvlaživačima bez funkcije sušenja rublja. Ciljna vrijednost vlažnosti zraka tada se mora postaviti u skladu sa željenom preostalom vlagom:

Suho za ormar: 46% relativne vlažnosti

Suho za glačanje: 58% relativne vlažnosti

Osušeno: 65% relativne vlažnosti

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima zraka
Svake godine nekoliko milijuna tona ekološki štetnih emisija CO2 (stakleničkih plinova) ispusti se u zrak putem sintetičkih rashladnih sredstava. Stoga je korištenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Uz upotrebu propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema niti potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan učinak staklenika (GWP=3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time također smanjuje vaše troškove energije.



Prednosti u praksi:
Automatsko odvlaživanje kontrolirano higrostatom s predodabirom ciljane vrijednosti između 40 i 60% relativne vlažnosti u koracima od 10%
Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se sam isključuje. Ventilator nastavlja raditi i isključuje se s odgodom. Zaslon ostaje uključen. Ako se prekorači ograničenje, uređaj se automatski aktivira.
Funkcija automatskog ponovnog pokretanja za korištenje s vanjskim timerom
LED upravljačka ploča
Stalni način rada
Lako dostupan filtar za zrak, jednostavan za čišćenje. Filtrira dlake kućnih ljubimaca, prašinu i sprječava rast bakterija.
Svjetlo upozorenja razine kada je spremnik vode pun
Zaštita od prepune s automatskim isključivanjem
Automatsko odmrzavanje cirkulacijom zraka
Priključak za vanjski odvod kondenzata
Vrlo kompaktan i lagan uređaj u svojoj klasi performansi
Integrirana fiksacija konektora


Tehnički podaci:
Učinak odvlaživanja maks.: 10 l/24h
Protok zraka maks.: 100 m³/h
Preporučena veličina sobe suho skladištenje: 15 m²/37 m³
Uvjeti okoline (Temperatura): 5 °C bis 35 °C
Uvjeti okoline (Vlažnost): 35 bis 85 % r.F.
Mrežni priključak: 230 V / 50 Hz
Nazivna potrošnja struje: 1,43 A
Potrošnja struje: 0,33 kW
Preporučena zaštita: 6 A
Dužina kabela: 1,6 m
Rashladnost: R-290
Rashladna količina: 40g
Spremnik za vodu: 2 litre
Razina zvuka (udaljenost 1 m): 44 dB(A)
Dimenzije (dužina x širina x visina): 237 x 300 x 410
Težina: 11 kg

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Ivin medical

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
13.04.2024. u 18:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
656 puta

Ivin medical

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska