• Rastjerivač nametnika ultrazvukom LS-967 Combosonic 3D Stereo
  • Rastjerivač nametnika ultrazvukom LS-967 Combosonic 3D Stereo
  • Rastjerivač nametnika ultrazvukom LS-967 Combosonic 3D Stereo
  • Nemoj propustiti priliku!

Rastjerivač nametnika ultrazvukom LS-967 Combosonic 3D Stereo

Cijena
33 €
Šifra oglasa: 43695213

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo
Interna šifra
4052m

Opis oglasa

Rastjerivač nametnika ultrazvukom LS-967 Combosonic 3D Stereo

Višenamjenski stereo rastjerivač nametnika i insekata uspješno štiti vaš dom!

SPECIFIKACIJE:
* Dimenzije: 117mm (promjer) x 75mm (H)
* Masa: 100 g (samo uređaj)
* Napajanje: AC switching power adaptor, 100 -240VAC
Output: 9VDC 200mA
* Frekvencijski raspon: 13 KHz - 45 KHz (approx.)
* Načini rada: OFF/ A/ B/ C
* Pokrivenost površine: do 545 – 622 m2. bez čvrstih prepreka i pregrada
* Jamstvo na tehničku ispravnost uređaja: 12 mjeseci

COMBOSONIC 3D STEREO RASTJERIVAČ je jedinstven i inovativan rastjerivač nametnika. Kombinira kut od 180°vertikalnih ultrazvučnih valova kako bi dodatno pojačao efekt kuta od 260° dva zvučnika u horizontalnom smjeru. Inovativan dizajn 3D STEREO WAVE RASTJERIVAČA omogućuje najbolje rasprostiranje ultrazvučnih valova u prostoru kako bi se postigla uvjerljivo najbolja zaštita od nametnika. Većina nametnika i insekata će biti otjerana iz zahvaćenog prostora ovim uređajem

3D STEREO WAVE RASTJERIVAČ ne ometa rad televizora, radija, alarma, detektora dima ili vatre, pacemakera, slušnih aparata i ostale elektroničke opreme. Nije štetan za ljude i biljke.

Zahvaljujući jedinstvenom gornjem zvučniku, zvučni valovi se projiciraju vertikalno i odbijaju od stropa. Uz velik horizontalni kut dva zvučnika, praktički ne postoji nepokriveno područje u prostoru gdje se koristi uređaj. Zvučni valovi ovog uređaja smetaju živčanom i slušnom sustavu nametnika te ih tjeraju da napuste svoje sklonište, hranilište ili pojilište, tj. vaše prostorije.

Opremljen s prekidačem za mijenjanje načina rada na poleđini, 3D STEREO WAVE RASTJERIVAČ može raditi u 3 načina rada - MODE: OFF/ A / B / C. Svaki način rada ispušta drugačiji raspon zvučnih frekvencija. Na taj način se možete uspješnije boriti protiv raznih vrsta nametnika. Najučinkovitije je povremeno promijeniti način rada.

Uređaj može zaštititi prostor površine 545 – 622 m2. bez čvrstih prepreka i pregrada. Najbolji efekt se postiže ukoliko uređaj radi neprekidno, 24 sata dnevno. Uređaj troši iznimno malo električne energije, izuzetno je štedljiv, predviđen da radi po cijele dane. Efikasnost uređaja se pokazuje u roku od 2 - 4 tjedna.

PODRUČJA KORIŠTENJA:
Kuće , apartmani i stanovi, restorani, tvornice, supermarketi, trgovine, skladišta, garaže, server sobe, tavani, uredi, škole i vrtići, staklenici ili bilo koji natkriveni prostor.

DJELUJE NA:
Miševe, štakore, pauke, žohare, mrave, termite, stjenice, buhe, krpelje, gnjide, šišmiše, ostale insekte, vjeverice, rakune i druge kućanske štetočine.

UPORABA:
1. Spojite adapter u utor na uređaju te potom uključite adapter u zidnu utičnicu.
2. Namjestite željeni načina rada:
Mode OFF: isključeno.
Mode A: univerzalna uporaba, za odbijanje malih insekata ili za područja s kućnim ljubimcima. Emitira ultrazvuk, crveno LED svjetlo označava ispravan rad uređaja.
Mode B: univerzalna uporaba, za područja kojima treba konstantna kontrola nametnika. Emitira ultrazvuk, zeleno LED svjetlo označava ispravan rad uređaja.
Mode C: za područja sa velikom količinom nametnika, zvučni i ultrazvučni valovi za jak i intezivan efekt kontrole nametnika. Plavo LED svjetlo označava ispravan rad uređaja. Može se koristiti kao način rada za provjeru zvučnih valova koje čuju nametnici (pretvara ih u ljudsko slušno područje).
3. Nakon namještanja željenog načina rada, ostavite 3D STEREO WAVE RaASTJERIVAČ u uporabi tijekom cijelog dana. Način rada možete mijenjati po želji.

PAŽNJA:
 Ne stavljati uređaj na tepihe, iza namještaja, zastora, zavjesa ili drugih mekanih, zvučno upijajućih objekata, jer smanjuju efikasnost uređaja.
 Zaštititi od utjecaja kiše, prskanja vodom i sl.
 Postavite uređaj na odgovarajući položaj kako bi se zvučni valovi odbijali od površina i rasprostirali kroz prostor.
 Efikasnost uređaja se u doseže u roku od 2 - 4 tjedna.
 Imajte na umu da razni insekti mogu ostaviti jajašca i liničinke u prostoru. Uređaj će se uspješno izboriti s postojećim nametnicima, a ukoliko polože jajašca ili ličinke, nove generacije će isto tako biti otjerane jednom kad se izlegnu. Možete primijetiti povećanu aktivnost nametnika nakon izlegnuća, ali kroz kraći period će otići iz vaših prostorija.
 Uređaj možda neće spriječiti da radoznale životinje uđu u vaš prostor u potrazi za hranom, vodom ili skloništem, ali će ih uspješno otjerati i spriječiti u nastanjivanju.

PAŽNJA! Za ljude koji su osjetljiviji na zvukove uređaja ili za kućanstva s kućnim ljubimcima poput pasa i mačaka, preporuča se korištenje Mode A cijelo vrijeme

Web trgovina prodavača

Karta

ARGUS elektronika d.o.o. - posjetite trgovinu osobno ili www.suzavac-argus.com

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
09.05.2024. u 14:42
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
26 puta

ARGUS elektronika d.o.o. - posjetite trgovinu osobno ili www.suzavac-argus.com

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska