• Tinktura Gloga 50 ml
  • Nemoj propustiti priliku!

Tinktura Gloga 50 ml

Cijena
15,93 €
Šifra oglasa: 39117120

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Interna šifra
tinktura-gloga-50ml

Opis oglasa

Tinktura Gloga 50 ml

Tinktura gloga je odličan regulator krvnog tlaka. Glog (Crataegus oxyacantha L) može ne samo sniziti povećani krvni tlak, nego i povisiti preniski krvni tlak kod slabih srčanih mišića, što je slično djelovanju imele.

Glog je vrlo dobar u liječenju oštećenja i upale srčanog mišića u starosti. Koristi se kod kalcifikacije žila (ateroskleroza) te kod nervoznih srčanih smetnji. Ako se pravovremeno primijeni liječenje i promijeni način života (nebiološka ishrana, preopterećenost radom, velika žurba, strahovanja, alkohol i pušenje) glog može liječiti tako mnogo spominjanu menadžersku bolest sa svim njezinim smetnjama funkcije srca.

Glog – U pučkoj medicini spominje se upotreba gloga kao sredstva protiv srčanih poteškoća što su tek u 19. stoljeću pobliže istražili i potvrdili francuski i engleski liječnici. Glog sadrži aktivne tvari s antioksidativnim djelovanjem. U cvjetovima se, uz nešto eteričnog ulja, nalazi trimetilamin i glikozid oksiakantin.

Plodovi sadrže eterično ulje, tanin, saponin, glikozide i fruktozu te u znatnim količinama kalij, natrij, kalcij i soli fosforne kiseline. Ova biljka široko se koristi za održavanje zdravlja krvožilnog sustava, kod visokog tlaka, slabljenja srčanog mišića i srčane aritmije.

Svi podatci su isključivo informativne prirode i nisu namijenjeni u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

ARGUS elektronika d.o.o. - posjetite trgovinu osobno ili www.suzavac-argus.com

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.05.2024. u 11:51
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
237 puta

ARGUS elektronika d.o.o. - posjetite trgovinu osobno ili www.suzavac-argus.com

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska