• Detox Patch CaliVita Detoksifikacijski jastučići
  • Nemoj propustiti priliku!

Detox Patch CaliVita Detoksifikacijski jastučići

Cijena
35,90 €
Šifra oglasa: 18195737

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Detox Patch - Detoksifikacijski jastučići = devet biljaka + turmalin
Detox Patch sadrži posebnu kombinaciju devet biljaka i poludragi kamen turmalin koji prirodno emitira infra crvenu svjetlost koja duboko prodire i opušta.

Detox Patch koristi drevno istočnjačko znanje botanike kako bi pomogao ublažiti, olakšati i ukloniti otrove. To ćete primijetiti već nakon prvog korištenja. Ako jastučiće stavite preko noći, do jutra će bijeli, suhi jastučići postati tamno smeđi ili crni i mokri, a mogu imati i neugodan miris.

Opis proizvoda
Ne tako davno, jastučići za stopala bili su dostupni samo u Aziji, gdje se prodavalo čak 10 milijuna mjesečno!
U istočnjačkoj medicini već se stoljećima smatra da se toksini u tijelu tijekom dana kreću prema dolje, tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim dijelovima tijela, primjerice stopalima.

Smatra se da nakupljanje toksina dovodi do raznih degenerativnih bolesti. Detoksifikacijski jastučići Calivita .Primjerice, nakupljanje kiselih toksina u zglobovima uzrokuje reumatizam i artritis. U Aziji postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce.

Stopala su ogledala svih glavnih organa, jer je na tabanima smješteno više od 60 akupunkturnih točaka koje predstavljaju najveće organe u tijelu. U pravilu se gornja trećina stopala povezuje sa organima u gornjoj trećini tijela, luk stopala povezuje se sa središnjim organima, dok se peta povezuje sa organima u donjoj trećini tijela.

Značaj detoksikacije
Kako se sve odgovornije odnosimo prema svom zdravlju, tako sve više uviđamo i važnost održavanja čistoće tijela. Od vitalne je važnosti pomoći svom, često iscrpljenom imunološkom sustavu, da povrati svoju prirodnu ravnotežu i nastavi obavljati svoju funkciju.

Toksini iz različitih izvora (pesticidi i umjetna gnojiva koji dospijevaju u hranu i vodu, zagađen zrak, stres) nakupljaju se u našem tijelu.
Danas se proizvode milijuni kemikalija koje se svakodnevno koriste. Sve to dovodi do akumuliranja toksina u tijelu i posljedično pojave umora i bolesti.

.Zato je za održavnje dobrog zdravlja izuzetno važno učinkovito i redovito izbacivanje toksina iz tijela. To najučinkovitije činimo različitim detoksikacijkim metodama.

Dobri rezultati mogu se ostvariti korištenjem biljnih preparata za čišćenje (Liver Aid, Trimex, Ocean 21, Nopalin), odmaranjem probavnog trakta i jetre postom, čišćenjem i reguliranjem probavnog trakta (Paraprotex, Origano Oil, Acidophilus, Digestive Enzymes), postom i posebnim režimima prehrane uz stručnu pomoć.

A članovima CaliVite je od sada na raspolaganju još jedna metoda detoksikacije – putem detoksikacijskih jastučića! Spajanjem drevne mudrosti i moderne znanosti odabarano je 10 prirodnih biljnih sastojaka, koji su zajedno spojeni u siguran i djelotvoran jastučić za stopala koji djeluje po noći, dok vi mirno spavate.

Detox Patch nudi jednostavno, blago i prirodno čišćenje
Svako pakiranje ima ljepljivu traku koja se lako lijepi, tako da jastučići prijanjaju uz kožu.
Detox Patch se može staviti na bilo koje bolno ili problematično mjesto kako bi se uklonili toksini iz tog područja. No, za najbolje rezultate, treba ih istovremeno staviti i na tabane.

Ovaj period može, ovisno o osobi, trajati dva do tri dana ili dva do tri tjedna, a kod ozbiljnijih bolesti ili veće količine nakupljenih toksina čak i duže. Rezultati će u svakom slučaju biti vidljivi odmah, čim ujutro pogledate jastučiće. Kad se jastučići ugriju, pore na koži se otvaraju i nakupljene štetne tvari iz krvi i limfe pod djelovanjem osmotskog tlaka izlaze kroz kožu van.

Jastučiće možete staviti bilo kada, ali najbolje je preko noći. Ako imate problema s očima, stavite ih iza uha ili na sljepoočnicu, ali ne direktno na oči ili na otvorene rane.
#zdravljevitamini

Sastav:
-Phyllostachys bambusoides (ocat bambusa)
-Cupressus macrocarpa (ocat čempresa)
-Tourmaline
-Artemisia japonica
-Achyranthis sp. (korijen achyranthisa)
-Paeoniae rubrae
-Eleutherococcus senticosus (sibirski ginseng)
-Caragana sinica
-Platicodon grandiflorum
-Agaricus blazei murill (gljiva agaricus)

Doziranje:
Izvadite Detox patch iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku. Jastučić stavite na sredinu trake.
Čvrsto zalijepite Detox patch na taban ili neki drugi dio tijela. Skinite flaster nakon 8-10 sati.

-Pakiranje: 12 kom.

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Svi proizvodi su načinjeni isključivo iz prirodnih sirovina (bez šećera, soli, konzervansa,aditiva) potpuno prirodni proizvodi.!
Besplatna dostava iznad 45 € 24/48h i savjeti stručnog tima nutricionista. Plaćanje internet bankarstvom / pouzećem, prilikom dostave.
Za manji iznos dostava 4 €.

Svi CaliVita proizvodi posjeduju certifikate FDA, cGMP, svi su dodatno ispitani i odobreni od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Karta

Objekti u blizini

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
23.04.2024. u 15:46
Do isteka još
Oglas prikazan
1208 puta

fle_ki

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska