• DEKORACIJA BOŽIĆNA S LED SVJETLOM 9x10 CM - 3 SORT
  • Nemoj propustiti priliku!

DEKORACIJA BOŽIĆNA S LED SVJETLOM 9x10 CM - 3 SORT

Cijena
5,20 €
Šifra oglasa: 41814592

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Sračinec, Sračinec
Stanje
novo

Opis oglasa

Dekoracija božićna s LED svjetlom dimenzija 9x10 centimetara dolazi u tri različite varijante: Djed Božićnjak, jelen i snjegović. Ovaj set dekoracija je odličan dodatak za stvaranje blagdanske atmosfere u vašem domu tijekom božićnih blagdana.

Djed Božićnjak: Dekoracija Djeda Božićnjaka obično prikazuje veselog Djeda Božićnjaka s bijelom bradom, crvenim kaputom i šeširom. Ova verzija donosi tradicionalni božićni šarm u vaš dom.
Jeleni su često povezani s Božićem jer često povlače sanke Djeda Božićnjaka. Ova varijanta će dodati element prirode i elegancije vašoj blagdanskoj dekoraciji.
Snjegović je klasični simbol zime i Božića. Snjegovićeva verzija obično prikazuje veselog snjegovića s šeširom, šalom i mrkvom kao nosom. To je simpatična i srdačna figura koja će donijeti osmijeh na lica svih koji je vide.
Svaka od ovih dekoracija ima ugrađena LED svjetla koja stvaraju blagu i toplu svjetlosnu atmosferu.

Ove dekoracije su male i kompaktne, tako da ih možete postaviti na stol, prozorsku dasku, policu ili bilo koje drugo mjesto u vašem domu koje želite ukrasiti.

Osim što su odlične za vlastitu upotrebu, ovo je također divan poklon za blagdanske darove ili za ukrašavanje domova vaših voljenih tijekom božićnih blagdana.

S tri različite varijante, možete miješati i usklađivati ih kako biste postigli raznolik izgled u svom blagdanskom dekoru.

Web trgovina prodavača

Karta

Bima Shop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.11.2023. u 14:08
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
64 puta

Bima Shop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska