Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pumpa za navodnjavanje električna na baterije 3"
  • Pumpa za navodnjavanje električna na baterije 3"
  • Pumpa za navodnjavanje električna na baterije 3"
  • Pumpa za navodnjavanje električna na baterije 3"

Pumpa za navodnjavanje električna na baterije 3"

Cijena
1.100 €
Šifra oglasa: 39592187

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Sračinec, Svibovec Podravski
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem pumpu za navodnjavanje pogonjenu baterijama. Pumpa je protoka max 60m3/h i pritiska 3,2bara. Radi se o sklopu koji je pogonjen istosmjernim elektromotorm i regulatorom okretaja ZAPI HP 350A, 80V. Na upravljačkoj ploči može se regulirati broj okretaja motora od 0 pa do max zavisno o opterećenju odnosno zavisno o traženom protoku i pritisku za vaš sustav. Pumpa je opremljena zaštitom od rada na suho - tako da ako nestane vode na usisu (bunar, jezero, rijeka...) pumpa se gasi. Također na panelu se vidi trenutna potrošnja struje i ukupna potrošnja te vrijeme koje je pumpa radila. Ugrađena je i zaštita od prevelikog pražnjenja baterije tako da se pumpa gasi kad se baterija isprazni na zadani napon.
Baterija i njezin punjač se dimenzionira prema vašim potrebama i nije uključena u cijenu pumpe. Ovakav sustav je dugoročno daleko isplativiji od dizel sustava jer je cijena električne energije puno povoljnija u odnosu na dizel, a pogotovo ako se u sustav dodaju solarni paneli pa je pogon sustava praktički besplatan. Održavanje odnosno servis takvog sustava je neusporedivo jeftiniji u odnosu na dizel jer praktički nema održavanja što se tiče pogonskog dijela.

Cijeli sklop pumpe i baterija mogu odraditi da bude nošen polugama traktora tako da se ostavi na zemlji koju navodnjavate i nakon završetka ga pokupite i napunite kod kuće. Također može biti montirano na kotače kao prikolica - ovisi o dogovoru i kapacitetu baterije koji je vama potreban.

Za sva dodatna pitanja odnosno prilagodbu sustava vašim potrebama nazovite 098 916 3815.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
29.10.2023. u 12:47
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
349 puta