• Građevinsko zemljište s pogledom na more, Marina
  • Građevinsko zemljište s pogledom na more, Marina
  • Nemoj propustiti priliku!

Građevinsko zemljište s pogledom na more, Marina

Cijena
150.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 26682221
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    1.850,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Marina, Poljica
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
ostalo
Površina
1.850,00 m²
Šifra objekta
1778-1

Opis oglasa

Posredujemo u prodaji zemljišta ukupne površine oko 1850 m2 na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more u Poljicama nedaleko Marine. Ovo prostrano zemljište je idealno za izgradnju obiteljske ili apartmanske kuće. Oko 1000 m2 zemljišta je građevinsko, stambene namjene, dok je ostatak zadnjeg dijela zemljišta zeleni pojas. Zemljište se nalazi uz magistralu te je od mora udaljeno samo 135 m. Infrastruktura, voda i struja nalaze se u neposrednoj blizini. Vlasništvo uredno.
Marina je naselje i lučica na unutrašnjem dijelu Marinskog zaljeva, 12 km zapadno od Trogira. Obale zaljeva Marina razvedene su brojnim manjim uvalama s pješčanim i šljunčanim plažama. U sastavu općine je 15 naselja, neka od njih su Poljica, Sevid, Vinišće, Vrsine.
Naselje je nazvano Marina po svetoj Marini, svetici-mučenici. U blizini Marine nalazi se speleološki i povijesno vrlo zanimljiva spilja nazvana Grota sv. Jakova, koja je prije služila kao sklonište. Jedna od poznatijih pješčanih uvala je uvala Stari Trogir – Sevid. U ovoj uvali nalaze se ostaci velike luksuzne vile. Danas se dio objekta nalazi ispod površine mora. Ostale zanimljivosti prirodne baštine su "Jama na Valjalo", špilja kod Gomile, prvi rudnik asfalta "Minera".
U turističku ponudu Marine spadaju mnoge nove rekreativne staze za biciklizam. Bez obzira da li ste rekreativac ili profesionalac, vožnja uz more će Vam pružiti neopisivo iskustvo. To je odličan način za upoznavanje mjesta, a svaka staza upotpunjena je i ugostiteljskom ponudom gdje možete probati lokalnu kuhinju.
U blizini Marine nalazi se Trogir čija je turistička ponuda bogatija, ima puno znamenitosti, kao npr. trogirska katedrala, muzej grada, knežev dvor, razni samostani i crkve, gradske zidine, kula Kamerlengo i kula sv. Marka, pa se u svakom slučaju isplati posjetiti i okolicu Marine i bolje upoznati okruženje, prirodu, ljude i znamenitosti.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Karta

Objekti u blizini

Šimić Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
23.04.2024. u 11:49
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
3287 puta

Šimić Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska