• Prilika! Banj, Pašman, građevinsko zemljište, 515 m2
  • Nemoj propustiti priliku!

Prilika! Banj, Pašman, građevinsko zemljište, 515 m2

Cijena
52.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 43356054
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    515,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Zadarska, Pašman, Banj
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
ostalo
Površina
515,00 m²
Šifra objekta
377-1

Opis oglasa

Prodaje se građevinsko zemljište u naselju Banj na otoku Pašmanu, pravilnog oblika, udaljeno oko 500 metara od centra mjesta, najbliže trgovine i plaže. Zemljište je površine 515 m2. Nalazi se odmah pored asfaltnog pristupnog puta, a sva potrebna infrastruktura nalazi se u blizini.
Nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja. U ovoj zoni je dozvoljena izgradnja stambene zgrade tipa A, sa maksimalno 3 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od 1,6 te stambene zgrade tipa B, sa maksimalno 4 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od čak 1,8.
Banj je malo otočno mjesto na sjevernoj strani otoka Pašmana. Nalazi se između dvije trajektne luke, Preko i Tkon.
Smješteno je u bujnoj mediteranskoj šumi i makiji. S obližnjeg brežuljka Bokolj pruža se prekrasan panoramski pogled na mjesto i Pašmanski kanal sa sjeverne strane, a s južne na mnogobrojne otočiće i dio Kornatskog arhipelaga. More na ovom prostoru je među najčišćim na Jadranu jer se smjer morskih struja izmjenjuje nekoliko puta dnevno. U samom mjestu postoji pješčana i plitka plaža koja je pogodna za obitelji sa djecom.
Kroz cijeli otok se protežu pješačke staze što čini otok povoljnim za planinarenje i brdski biciklizam. Na uzvisinama se može uživati u panoramskom pogledu na okolicu, plaže i more.
Otok Pašman je mostom povezan sa otokom Ugljanom, a sa Zadrom i Biogradom redovitim trajektnim linijama što ga čini lako dostupnim.

CENTAR NEKRETNINA ZADAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
06.04.2024. u 08:12
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
315 puta

CENTAR NEKRETNINA ZADAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska